Maajoukkueet

Salibandyssa kokeillaan Ultra HD -lähetystä sunnuntaina – ensimmäinen laatuaan Suomessa

10.09.
2016
0 Kommenttia
1
Maajoukkueet
Sunnuntain Suomi-Ruotsi -maaotteluiden yhteydessä kokeillaan uudenlaista lähetystekniikkaa. Kuva: Salibandyliiga

Sunnuntain Suomi-Ruotsi -maaotteluiden yhteydessä kokeillaan uudenlaista lähetystekniikkaa. Kuva: Salibandyliiga

Salibandy ja Elisa Viihteen Fanseat-palvelu toteuttavat ensimmäisenä urheilulähetyksenä Suomessa 4K Ultra HD ottelustriimauksen.

Kyseinen Ultra HD-kuvatekniikkaa hyödyntävä lähetys toteutetaan sunnuntaina 11.9. klo 12:45 alkaen, kun Suomi kohtaa perinteisessä syysmaaottelussa maailman parhaan salibandymaan tittelistä tasapäisesti kilpailevan Ruotsin.
Sekä naisten, että miesten maaottelut voi katsella nyt mullistavan tarkalla resoluutiolla.

– Salibandylle on aina ollut luontevaa ja helppoa omaksua nopeasti uusia asioita. Niin itse pelin, kuin sen pelaajien, katsojien ja teknisen kehityksen osalta. Yhdessä Fanseatin kanssa toteutettava ensimmäinen Ultra HD-lähetys tarkoittaa käytännössä sitä, että katsojalla on mahdollisuus seurata maailman parasta salibandyä neljä kertaa ”vanhaa” Full HD-tekniikkaa tarkemmalla kuvalla. Tämä on pieni askel salibandylle, mutta suuri harppaus urheilulähetyksille, iloitsee Salibandyliiton viestintäpäällikkö Juhani Henriksson.

Ottelut näkyvät myös normaalistriimeinä, eli mitään ei jää näkemättä, vaikka ei omistaisi Ultra HD-lähetystekniikkaa tukevaa päätelaitetta. Kyseistä striimiä ei voi katsoa Elisa Viihteestä, vaan pelkästään Fanseat –palvelusta.

Fanseat on maksullinen palvelu.

Tässä suorat linkit 4K Ultra HD striimeihin:

http://fanseat.com/event/1840

http://fanseat.com/event/1841

Teksti: Salibandyliitto

Uutinen kokonaisuudessaan

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.