Liigat

Sarjanousija Steelersille kaksi ulkomaalaisvahvistusta

18.09.
2016
1 Kommentti
2
Liigat
Kuva: Steelers

Kuva: Steelers

Liigakautensa tänään Oulussa aloittava Steelers julkaisivat vielä loppuviikosta kaksi uutta sopimusta, kun latvialainen Andris Blumbahs (kuvassa oikealla) sekä virolainen Mihkel Tasa liittyvät hämeenlinnalaisten vahvuuteen.

Molemmat pelaajat siirtyvät maansa pääsarjoista ja ovat ensimmäistä kertaa ulkomailla pelaamassa.

 Joukkueen päävalmentaja Jussi Sihvonen kommentoi jo pidempään joukkueen matkassa ollutta kaksikkoa seuran nettisivuilla seuraavasti:

– Andris on Latvian maajoukkuepuolustaja. Urheilullinen kaveri, jolta löytyy pallollisesti rohkea pelityyli. Uskon, että hän pystyy täyttämään paikkansa kärkiketjuissamme. Mihkel on puolestaan monikäyttöinen pelaaja Viron maajoukkueesta. Motivoitunut, fyysinen ja urheilullinen kaveri, joka voi pelata hyökkääjänä tai puolustajana.

Tuoreille vahvistuksille on ehtinyt jo muodostua selkeä käsitys Steelersistä ja tulevan kauden haasteista.

– Mielestäni edessä on haasteellinen kausi, mutta meillä on etuna se, että meiltä ei ehkä odoteta niin paljoa. Yleisö tulee näkemään Steelersissä tulevalla kaudella nuoria pelaajia, jotka pelaavat joukkueelleen, kommentoi Blumbahs joukkueen tiedotteessa.Tasa komppaa seuratoveriaan.

– Päätavoitteeni kaudella on auttaa joukkuetta pysymään Salibandyliigassa. Haluan kehittyä ja haastaa itseäni pelaajana ja henkilönä. Ette tule näkemään pallovirtuoosia, mutta tulette varmasti näkemään sydämellään joukkueelleen pelaavan pelaajan.Steelersin kausi alkaa tänään sunnuntaina klo 18.30 OLS:n vieraana Oulun Kastellissa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
rainmaker
18/09/2016
onko nää herrat kuuluisia sateentekijöitä

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.