Liigat

SM-hopeaa juhlinut konkari takaisin kakkosdivariin – sopimuksessa liigapykälä

01.09.
2016
4 Kommenttia
2
Liigat
Markus Olkkonen siirtyy takaisin SBS Kingsiin. Kuva: Juhani Järvenpää.

Markus Olkkonen siirtyy takaisin SBS Kingsiin. Kuva: Juhani Järvenpää.

Keväällä SM-hopeaa Esport Oilersin kanssa saalistanut Markus Olkkonen vaihtaa Pääkallo.fi:n tietojen mukaan seuraa takaisin kakkosdivaritasolle, jossa aloitti viime kaudenkin. Sopimus on tehty tällä viikolla.

Keväällä 2015 Olkkonen lopetti uransa pääsarjatasolla siirtyen SSV:stä veljensä Jouni Olkkosen pyörittämään SBS Kingsiin, kakkosdivisioonaan. Kesken kauden kokenut pistenikkari kuitenkin pyörsi päätöksensä ja hyppäsi Esport Oilersin matkaan. Kaudesta tuli niin Olkkosen itsensä kuin Oilersinkin kannalta menestyksekäs.

Olkkonen tehtaili yhdeksässä runkosarjapelissä 6+3=9 pistettä ja 11 playoff-ottelussa huimat 10+5=15 paunaa johdattaen Oilersin aina Superfinaaliin saakka Classicin vastustajaksi. Classic veti Superfinaalissa pidemmän korren lukemin 8-2.

Urallaan Olkkonen on tehnyt Salibandyliigassa HIFK:n, TPS:n, SSV:n ja Oilersin paidassa 264 pelaamassaan ottelussa tehot 195+207=402. Hän on pelannut urallaan myös Sveitsin pääsarjassa.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Olkkosen tuoreessa sopimuksessa on ns. ”liigapykälä”, jonka myötä hänellä on mahdollisuus siirtyä korkeimmalle tasolle kesken kauden.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Huikeeta
01/09/2016
Öljymiehiin sitten taas jouluna ai että! Mahtava pelimies.
FBI
02/09/2016
Lienee paras tapa kaudelle. Puoli kautta kevyesti kohti kevättä ja sitten voikin jo jarrusta hellitää liigassa
Arto Kilponen
02/09/2016
Tässä olisi sellainen käänteentekevä pelaaja Oilersille. Voi olla, että kevääksi pelaavaan kokoonpanoon liittyy muita(kin?) kovan luokan tekijöitä.
Öljyy völjyy
02/09/2016
Toivottavasti palaa vielä liigaan. Hienolle pelaajauralle toivoisi kultaista loppua.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.