SPV:n pelaajaesittelyvideolla läpsitään pelaajia naamaan

Kuvakaappaus: TheGreatPlay / Youtube

Kuvakaappaus: TheGreatPlay / Youtube
Kuvakaappaus: TheGreatPlay / Youtube

Miesten Salibandyliiga-joukkue SPV on viime kausina koostanut tyylikkäitä mutta myös omalaatuisia pelaajaesittelyvideoita. Nyt julki on läpsähtänyt salibandykauden 2016–2017 esittelyvideo.

Videon teema on… no, jälleen omalaatuinen. Tällä kertaa SPV-pelurit esitellään naamaläpsähdysten kera. Videon on tuottanut Great Play.

SPV:n aiempia esittelyvideoita voi vilkuilla tuosta alta.

15 comments

  1. Pointti oli varmaan se, että nyt pitää pojat herätä pelaamaan !

  2. Voi hyvänen aika, eikö mitään rotia enää, kyllä oli tyylitön, epämiellyttävä esittelyvideo, liiga joukkueelta voisi odottaa hieman kunnollisempaa kamaa omien pelaajien esittelyvideoksi

  3. Ohan niitä kaikennäkösiä tönötyksiä nyt nähty jo. Vähä vaihtelua. Ei se ole niin vakavaa. Säbärin äitikin voi katsoa sen toisen kerran vielä

  4. Mielestäni spevellä on sählyscenen parhaat esittelyvideot. Ihan heltsinkkiläisenä voin näin todeta.

  5. Arvonsa kullakin. Joillain se on respect. Vai huumoriako tuo video on ? Jos, niin koska nauretaan ? 🙂

  6. Koponen antaa isän kädestä…eiku. Pudotuspeleihin panokset kovenee ja vedetään nyrkillä naamaan.. eiku. Ottakaa SPV tämä nyt pois ennen kuin joku isompi media iskee tähän kiinni. Viimeaikaisten tapahtumien jäljiltä olisi taas syytä teroittaa, että yksikin isku voi olla kohtalokas. Valmennuksen ja pahoinpitelyn yhdistämistä toisiinsa en pidä edes huumori?/visuaalisista? syistä onnistuneena ideana.

  7. Taitaa kyyti tämän(kin) vuoden liigassa olla videoo vastaavaa. Onhan noita paskoja esittelyvideoita tehty aikasemminkin mutta jossain sentäs lakeuden pojat vie voiton tänä vuonna.

  8. Naurattaa vielä kolmannellakin katselukerralla. Duudsonien tyylillä tehty. Tämä hyvä!