Divarit

Steelers latoi taululle murskaluvut kotiavauksessaan – Jonaeson laukoi hattutempun

24.09.
2016
11 Kommenttia
3
Divarit
Nico Jonaeson oli vahvassa lyönnissä Steelersin kotiavauksessa. Kuva: Jari Turunen

Nico Jonaeson oli vahvassa lyönnissä Steelersin kotiavauksessa. Kuva: Jari Turunen

Steelers ja M-Team ottivat lauantaina toisistaan mittaa Hämeenlinnan Elenia Areenalla. Sarjaan viime keväänä noussut Steelers löi luun vieraiden kurkkuun ja voitti selkein 14-6 -loppulukemin.

Heti ottelun ensimmäisessä erässä mätettiin maaleja ihan urakalla ja erätauolle mentiin kotijoukkueen 4-3-johdossa. Toisessa periodissa Steelers sai hanat kunnolla auki ja viimeiseen erään lähdettiin lukemista 10-4. Kolmas kaksikymppinen meni vielä Teräsmiesten nimiin luvuin 4-2.

Ottelun tehopelaaja oli Steelersin Nico Jonaeson, joka iski pisteet 3+1 ottelussa. Kokeneet Timo Johansson ja Jouko Honkanen taiteilivat paunat 2+1. Miiro Maunula sekä Samuli Grönfors komppasivat tehoin 1+2. Tomi Aaltonen pysäytti tulospalvelun mukaan kotijoukkueen maalilla 37 laukausta. Vieraiden tehokkain oli 2+1 tehtaillut Kim Karjalainen.

Steelers nappasi kauden avauspisteet kotiavauksessaan ja nousi sarjataulukon sijalle viisi. M-Team on kärsinyt kaksi tappiota ja on toiseksi viimeisenä.

Koovee ja Happee väänsivät paremmuudesta naisten Salibandyliigassa lauantaina. Koovee pelasi ensimmäisen kotiottelunsa uudessa Tesoman Palloiluhallissa, ja kaatoi Happeen lukemin 7-5.

Heti ensimmäisessä erässä nähtiin paljon osumia, kun kotijoukkue johti peliä 4-2. Toisessa erässä Happee skarppasi ja nousi tasoihin. Koovee oli kuitenkin parempi viimeisen kaksikymppisen aikana ja nappasi pistepotin kahden maalin voitolla.

Kooveen tehokkain oli 2+1 nakutellut Ellinoora Huotari. Elisa Männistö ja Marianne Viteli iskivät pisteet 1+1. Roosa Salmela syötti kaksi maalia. Tilastojen mukaan Koovee-vahti Noora Laakso torjui 30 laukausta. Happee oli pitkälti ykkösvitjansa varassa Iina Autio syötti kolme maalia, Jenni Timonen osui kahdesti ja Milja Kiviharju naulasi tehot 1+1.

Kooveella on nyt plakkarissa voitto ja tappio. Sen myötä tamperelaisryhmä on nyt seitsemäntenä. Happee on hävinnyt molemmat ottelunsa ja majailee toiseksi viimeisenä.

ÅIF aloitti Divari-kautensa Karhujen vieraana Porissa. Sipoolaisjoukkueen kausi käynnistyi kunnon selkäsaunalla, kun kotijoukkue löi taululle tylyt 12-4 -loppulukemat.

Karhut aloitti vahvasti ja löi taululle ensimmäisessä erässä 4-0-lukemat. Toinen erä oli tasaisempi, mutta sekin meni kotijoukkueen nimiin maalein 3-2. Viimeisen periodin Karhut vei vielä maalierolla 5-2.

Porilaisten pistelinkoja olivat 5+1 mättänyt Benjamin Lepola, 2+3 taiteillut Saku Lahtinen ja 2+2 iskenyt Aapo Tamminen. Rasmus Österman torjui maalillaan 23 laukausta. ÅIF:n tehokkain pelaaja oli kaksi maalia syöttänyt Mikko Piippo.

Karhut on pelannut nyt kaksi ottelua ja kerännyt kaksi pistettä. Sarjataulukosta joukkue löytyy nyt sijalta kolme. ÅIF:lle peli oli kauden ensimmäinen ja tappion myötä joukkue on Divarin viimeisellä sijalla.

Miesten Salibandyliiga
17:00 LASB – Oilers 5-5 ja. Ottelutilastot
17:00 Steelers – M-Team 14-6 Ottelutilastot
18:00 Koovee – Happee 6-7Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga
14:45 Koovee – Happee 7-5 Ottelutilastot
15:00 SSRA – EräViikingit 12-7 Ottelutilastot
15:45 M-Team – O2-Jyväskylä 5-3 Ottelutilastot
17:00 NST – TPS 2-9 Ottelutilastot

Miesten Divari
16:00 Karhut – ÅIF 12-4 Ottelutilastot
16:00 NJ – SB Vaasa 5-7 Ottelutilastot
18:00 LNM – Blue Fox 8-4 Ottelutilastot
18:30 HIFK – FBC Turku 2-2 Ottelutilastot

Lue myös:
Järvi teki historiaa – rikkoi ensimmäisenä Salibandyliigan pelaajana 500 runkosarjaottelun rajan
Rankat Ankat valitti tähtihyökkääjän pelikiellosta, iski tehot 5+1 – ”Ei ole porsaanreikää”

Artikkelia päivitetty 24.9. klo 19.58

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Teddy
24/09/2016
Korjauksena karhujen tehomieheksi Saku Lahtinen 2+3. Juha Tikka 1+2
Ihmettelijä
24/09/2016
Steelers teki 14 ja st veska torjui 36 ja mteam 11 mikä meni vikaan ei ole ensimmäinen kerta kun steelers lisäilee omalle mv lisää torjuntoja. T paikanpäällä olija tänään.
S7
24/09/2016
Eipä ole sarjan ennakkosuosikit helpolla päässeet, koovee piti happeeta todella ahtaalla. M-team ollut surkea, odotin vahvistuneelta jengiltä enempi, tällä menolla taistelee plaijareiden sijaan jumbopaikasta salban kanssa. Järvi+lasb, ei katkea metsurun plaijariputki, ensin clasu tiukoilla, nyt piste espoolaisilta. Oli pikkasen erinäköinen matsi koovee vs happee, kuin eilinen ev vs clasu kyttääminen!!
Joose
24/09/2016
Ihmettelijälle: sellainen tulee tuossa mieleen että molemmat joukkueet sai paljon vetoja maalia kohti, mutta vain toinen otti niitä kiinni.
Osku
24/09/2016
Todella mielenkiintoinen alku sekä liigaan että divariin. Paha mennä sanomaan miten kausi tästä lähtee etenemään. Nousijat ovat olleet yllättävän hyviä molemmissa sarjoissa. Se on jo selvää, että miksikään heittopusseiksi niitä ei voi laskea. Onko tästä nyt tulossa se kaikkien aikojen tasaisin kausi sittenkin?
Kurpitsa
24/09/2016
Turha tää naisten pustepäivitys, vain steinerkoulun opettajat seuraa
Jules
25/09/2016
Steelersin kova harkkamatsi tulos vähän enteili tätä hyvää starttia. Parin vuoden takaa kun tiikert nousi nuorten sm.ään se toteutui Jonaesonin avustuksella. Ja silloin oli jo nuorten parhaita suomessa. Ennen peliä oli lähes selviä että jos pystyy pelaamaan nousu sm.ään lähes varma. En ole steelers fani mutta melko vahva esitys tähän asti.
S7
25/09/2016
Kovia pelimiehiä tuntuu tuolta Riihimäki-Loppi akselilta tulevan, metsälän ja lastikan lisäksi tää jonaesonkin näyttäis olevan ihan pelimies!
Junnu#8
25/09/2016
Nico Jonaeson on kuin omiaan Salibandyliigaan. Taitoa ja nopeutta löytyy. Ja hyvä laukaus. Niin noilla eväillä on hyvä pelata. Steelers yhtäkuin LASB saa hurmoksen päälle niin vaikia on voittaa. Varsinkin kotipeleissä. Jännä seurata mitä tapahtuu. Kun tulee vastaan paremmin puolustavat ja hyökkäävät ryhmät. Classic, Happee,EV, Oilers,SPV...
Kiisseli
25/09/2016
Olisipa seuran nimenä vielä Trackers .... se oli hieno nimi se.
Kumma juttun
25/09/2016
Elenia areena! Ei energia areena

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.