Suomen U23-maajoukkue jatkoi voitokkaita otteita – Norja kaatui lukemin 6-5

Jukka-Pekka Pelto-Arvo (oik.) osui kahdesti kun Suomen U23-maajoukkue kaatoi Norjan maalein 6-5. Kuva: Juhani Järvenpää

Suomen miesten U23-maajoukkue kohtasi Norjan A-maajoukkueen lauantaiaamuna Puolan Wroclawissa pelattavassa Polish Open -turnauksessa. Suomi oli ottelussa vahvempi maalein 6-5.

Norja karkasi alussa 2-0-johtoasemaan, ja ensimmäisen erän jälkeen vuonomaan edustajat johtivat 3-2. Toisessa periodissa molemmat joukkueet osuivat kahdesti, joten viimeiseen erään lähdettiin edelleen norjalaisten komennossa. Suomi paransi viimeisessä erässä, ja osui kahdesti, joka riitti ottelun voittoon.

Suomalaisten tehopelaajia olivat kahdesti osuneet Atte Eronen ja Jukka-Pekka Pelto-Arvo. Miikka Sokka syötti kaksi osumaa.

Suomi kohtaa turnauksen välierissä joko Puolan tai Slovakian. Ottelu alkaa klo 21 Suomen aikaa.