Liigat

Teemu Kortelainen siirtyy Tapanilan Erästä Rauman SalBaan

09.09.
2016
2 Kommenttia
0
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus Youtubesta

Kuva: Kuvakaappaus Youtubesta

Teemu Kortelainen, 26, edustaa ensi kaudella Salibandyliigan Rauman SalBaa. Maalivahdin viime kauden seura oli Tapanilan Erä.

Veräjänvartija on pelannut urallaan 150 Salibandyliigan runkosarjan ottelua Erässä, Loviisan Torissa ja AC HaKissa. Vuosina 2006-2008 Kortelainen juhli Erän paidassa kahta SM-pronssia sekä yhtä SM-hopeaa.

SalBan kanssa tehty sopimus on yksivuotinen

– Henkilökohtaisesti toivon pääseväni pelaamaan, sillä peliajan perässä Raumalle tulin. Aivan kärkikahinoissa ei varmaan tulevalla kaudella olla, mutta keskikastin paikoista tapellaan jo ihan tasaväkisesti. Odotuksissa on, että kaikki pelit tässä liigassa tulevat olemaan kovia. Varmasti veskaritkin saavat hoitaa oman osansa joka pelissä, helpolla ei silläkään tontilla tule pääsemään kummassakaan päässä. Joukkueesta on positiiviset fiilikset, meillä on hyvä ja yhtenäinen jengi, Kortelainen kertoi odotuksistaan SalBan sivuilla.

Raumalaisten pääluotsi Petri Seppinen oli tyytyväinen hankintaan.

– Maalivahtiosasto on nyt kunnossa, keväästä asti on verkot olleet vesillä ja sille osastolle haettu viimeistä palasta, nyt natsasi. Saatiin samassa paketissa hyvä kassari sekä koppiin paljon kokemusta tukemaan meidän nuorta joukkuetta. Viime kevään pleijareissa Kölli oli ihan liekeissä, joten eihän tässä voi olla kuin tyytyväinen että hän valitsi meidät, Seppinen suitsutti.

SalBan uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
ARPO KILPONEN
12/09/2016
Ei se SalBaa pelasta. 2 Divisiiona kutsuu siltin.
Spede Tasanen
12/09/2016
Jos nyt sattuu putoomaan, niin eikö tohon divariin niinku ekana ??

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.