TPS aloitti naisten liigakauden voitolla – EräViikingit kaatui maalein 3-6

TPS:n naisten liigajoukkue aloitti kauden voittamalla EräViikingit maalein 3-6. Kuva: Esa Takalo

TPS:n naisten liigajoukkue aloitti kauden voittamalla EräViikingit maalein 3-6. Kuva: Esa Takalo
TPS:n naisten liigajoukkue aloitti kauden voittamalla EräViikingit maalein 3-6. Arkistokuva: Esa Takalo

EräViikingit ja TPS kohtasivat keskiviikkoiltana Helsingissä salibandykauden ensimmäisessä virallisessa pääsarjaottelussa. TPS haki Mosahallista vieraspisteet maalein 3-6 (3-4, 0-0, 0-2).

Vierasjoukkue antoi myrskyvaroituksen heti ottelun alussa ja karkasi kuuden minuutin kohdalla kolmen maalin johtoon. Kotijoukkueen valmennus teki tästä johtopäätöksiä, ja käytti aikalisän. Tempusta oli selkeästi hyötyä, sillä EräViikingit sai ottelun juonen päästä kiinni. Ensimmäiselle erätauolle mentiin tilanteesta 3-4.

Toinen erä oli pyörremyrskyperiodin jälkeen maaliton. Viimeisessä erässä TPS:n nuori taituri Jenna Saario osui kahdesti ja täysi pistepotti matkasi Turkuun.

Ottelun ja TPS:n tehopelaajia olivat 2+2 paukutellut Saario sekä samoin pistein onnistunut Laura Rantanen. Vieraiden Noora Vuorela torjui 21 laukausta ottelussa.

Ottelutilastot

17 comments

  1. Hyvä Jenna!!
    Tässä mimmissä on ainesta Ellan seuraajaksi majun ykkössentteriksi!! Toistaiseksi vielä kakkonen 😉

  2. Mitä ervi on tehnyt kesällä? Ekan pelin kolmannessa erässä loppui polttoaine! Pitkä kausi tulossa.

  3. Rantanen ja Saario auttaa vielä nostamaan Suomen majun notkahduksestaan! Kunhan ne otetaan mukaan ja vakikalustoon!

  4. Taitaa olla Jennan kausi tämä! Tai oikeammin tämäKIN! Ruotsia vastaankin pelasi majussa ensimmäisen ottelun mainiosti – vanhemmat pelaajat voivat kyllä jo suosiolla antaa tälle mimmille tilaa joukkueessa, tää on kova!
    Rantanen myös, wohou mikä ottelu!

  5. Heh, jennan sukulainenko vitsii noin montajuttua laittaa heh……..

  6. Heh, taitaa Pekko olla jonkun Jennan kilpasiskon ihailija, kun noin sapettaa toisen menestys ja yleinen hehkutus 🙂

  7. Ensinnäkin EV pelasi hyvin ja toisekseen joku luulee, että majupaikat jaetaan pääkallon keskustelupalstoilla :DDD

  8. No se on totta että noi maju-jutut täällä on vähän hassuja. Tuskin valmennustiimi tätä palstaa lukee muistilehtiö kädessä. Toisaalta spekuloidaanhan täällä kaikella muullakin, ja mitään päätöksiä tuskin keskustelupalstoilla muutenkaan lyödään lukkoon.
    Jenna nyt toisaalta jo on jo majussa ja muiden vastaavan pelipaikan sankareiden suorituksia pidempään seuranneena varmasti on jo heti Ellan jälkeen aikalailla majun vakikiinnityksiä. Eli siinä mielessä noi joidenkin aiempien kirjoittajien jutut ei taida olla ihan keksittyjä. Ja musta on kerrankin kiva lukea, että jengi kehuu täällä joitain, eikä aina vaan lähinnä hauku ja kritisoi. Toki se taas muiden pelaajien faneja saattaa ärsyttää, mutta sitähän tämä aina näyttää olevan.

  9. Pekon kanssa pikkusen samaa mieltä, että joku on nyt innostunut Saarion pääsystä naisten joukkueen mukaan kokeilemaan tasoa ja vähän trollauksen makua näissä tuuletuksissa, mutta onnea tepsukoille peleihin kuin myös muillekin joukkueille! Positiivisuudesta samaa mieltä! Parempi mieli, parempi peli!

  10. Joo samaa mieltä. Mut nuori tyttö, siitä voi tulla myöhemmin vielä vaikka kuinka ylivoimanen. Nyvvielä on Mira Wickmania ikävä, jos noista majukuvioista pitää täällä jauhaa.

  11. Mira on nähdäkseni palaamassa pelikentille ja jos Ruotsin serie on liian haastava, niin mahdollisesti aloittaa pelit Suomessa! Lyhytkin pelaaja voi olla hyvä, mutta pitkä, ulottuva ja hyvä on vielä parempi!

  12. No toihan on loistava uutinen! Siinä on poikkeuksellinen urheilija, toivottavasti saa hommasta taas nopeesti kiinni ja pysyy terveenä!