Steelers ja M-Team kohtasivat miesten Salibandyliigan ottelussa lauantaina. Steelers järjesti kotiavauksessaan melkoisen ilotulituksen ja vei voiton maalein 14-6.

Ensimmäinen erä alkoi vauhdikkaissa merkeissä, kun taululle ladottiin seitsemän osumaa ja tauolle mentiin 4-3-tilanteessa. Toisen erän Steelers veikin sitten maalein 6-1. Kolmas kaksikymppinen meni vielä Steelersille lukemin 4-2.

Kotijoukkueen tehopelaaja oli 3+1 paukutellut Nico Jonaeson. Jouko Honkanen ja Timo Johansson naulasivat pisteet 2+1 mieheen. Samuli Grönfors ja Miiro Maunula sen sijaan psiteet 1+2. Steelers-vahti Tomi Aaltoselle merkittiin 37 torjuntaa. M-Teamin Kim Karjalainen iski pisteet 2+1.

Steelers on voittanut yhden pelin kolmesta ensimmäisestä ja on sarjataulukon kahdeksantena. M-Teamille kauden alku on ollu sangen hankala. Joukkue on hävinnyt kaikki kolme otteluaan ja on sarjan jumbosijalla.