Liigat

Video: Happee Kooveeta maalin verran vahvempi – maalivahdit kovassa tulituksessa

26.09.
2016
1 Kommentti
0
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Tampereen Koovee isännöi lauantaina Jyväskylän Happeeta miesten Salibandyliigan ottelussa Tesoman Palloiluhallissa. Happee oli ottelussa parempi maalein 6-7.

Ensimmäinen erä oli tasainen ja molemmat joukkueet osuivat kahdesti. Toinen periodi päättyi tasatulokseen 4-4. Vierasjoukkue onnistui vielä kertaalleen maalinteossa päätöserässä ja kotijoukkue ei laisinkaan, joten pisteet matkasivat Jyväskylään. Maalikoosteelta puuttuu valitettavasti kolmannen erän osuma.

Happeen teholinkoja olivat 2+1 iskenyt Veli-Matti Hynynen, 1+2 taiteillut Joonas Kaasalainen ja 1+1 nakuttanut Panu Kotilainen. Tuomas Turunen torjui maalillaan 31 laukausta. Kooveen Mikko Repo venytti verkkoa kahdesti ja Samuli Salomaa tarjoili kaksi maalisyöttöä. Arvid Vonk pysäytti kaikkiaan 35 kutia.

Molemmat joukkueet pelasivat ottelut myös sunnuntaina. Happee on voittanut kaksi kolmesta ensimmäisestä ottelusta ja on sarjataulukon neljäntenä. Koovee on napannut yhden voiton kolmesta ensimmäisestä ottelusta ja majailee sijalla yhdeksän.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Pohtija
26/09/2016
Mielenkiinnolla seuraan Happeen tämän vuoden kehitysprosessia (jos sellaista tulee). Korkealle on pääkallo ja muut tahot Happeen tänäkin vuonna rankanneet ennakkospekulaatioissa. Alkupelien menoa kun on seurannut niin Happeella edelleen samat ongelmat näyttäisi olevan kuin aiemminkin: Hurlumhei-pelaaminen, avainpelaajia sairastuvalla (jo muutaman pelin jälkeen), tietyt maalintekijät, jotka on helppo puolustaa pois pallosta ja sopivalla paineella horjuttaa kasettia, viisikkopeli heikkoa (syötöt eivät osu lapaan vaan liian helposti vastustajan lapaan), Happeen centteri-osasto "heikko" (suhteessa muihin joukkueisiin), sama valmennusjohto vuodesta toiseen joilla ei ole rohkeutta muuttaa pelisuunnitelmia nopeaan tempoon saatika keksiä jotain uutta (olisiko jo aika saada uutta johtajuutta valmennusjohtoon), ainakin alkukaudesta voi todeta että joukkuepuolustus ja puolustus ei ole neljän parhaan seuran tasolla, molemmilla maalivahdeilla keho hajalla jostain kohtaa jo tässä vaiheessa kautta (tuo varmasti epävarmuutta koko joukkueeseen). Tästäkin huolimatta veikkaan että tänäkin vuonna Happee saa tilkkutäkkinsä ommeltua valmiiksi kevätkaudelle. Mihin se sitten riittää niin sitä ainakin minä jään seuraamaan mielenkiinnolla ja tietenkin mielelläni olisin näissä omissa spekulaatioissani väärässä. Happee on Happee vaikka mankelin läpi vedettäisiin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.