Jani Hyytiäinen pääsi ratkomaan pelin Pasilassa aivan maalin edestä. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten Salibandyliigassa M-Team isännöi sunnuntaina Turun Palloseuraa Helsingissä. TPS voitti ottelun jatkoajan jälkeen lukemin 3-4.

Ottelun avauserässä Jani Hyytiäinen sooloili ”Tepsin” 1-0 -johtoon jo reippaan kolmen minuutin pelin jälkeen ja Joonas Koskinen neppasi onnekkaastikin pallon aivan erän lopulla toistamiseen ohi M-Team-vahti Petri Leschin.

Toisessa erässä M-Team otti kuskin paikan ja 3-0 -erävoitolla puski rinnalle ja ohi. Maalit merkattiin Antti Itkoselle, Lasse Lundströmille ja Lauri Huuskolle.

Kolmannessa erässä Hyytiäinen tasoitti pelin ennen erän puoliväliä ja jatkoajalla sama mies viimeisteli hattutemppunsa ratkoen voiton turkulaisille. Ratkaisumaali syntyi, kun jatkoaikaa oli ehditty pelata vain seitsemän sekuntia.