Liigat

Video: Hyytiäisen hattutemppu toi TPS:lle voiton jatkoajalla

27.09.
2016
6 Kommenttia
2
Liigat
Jani Hyytiäinen pääsi ratkomaan pelin Pasilassa aivan maalin edestä. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Jani Hyytiäinen pääsi ratkomaan pelin Pasilassa aivan maalin edestä. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten Salibandyliigassa M-Team isännöi sunnuntaina Turun Palloseuraa Helsingissä. TPS voitti ottelun jatkoajan jälkeen lukemin 3-4.

Ottelun avauserässä Jani Hyytiäinen sooloili ”Tepsin” 1-0 -johtoon jo reippaan kolmen minuutin pelin jälkeen ja Joonas Koskinen neppasi onnekkaastikin pallon aivan erän lopulla toistamiseen ohi M-Team-vahti Petri Leschin.

Toisessa erässä M-Team otti kuskin paikan ja 3-0 -erävoitolla puski rinnalle ja ohi. Maalit merkattiin Antti Itkoselle, Lasse Lundströmille ja Lauri Huuskolle.

Kolmannessa erässä Hyytiäinen tasoitti pelin ennen erän puoliväliä ja jatkoajalla sama mies viimeisteli hattutemppunsa ratkoen voiton turkulaisille. Ratkaisumaali syntyi, kun jatkoaikaa oli ehditty pelata vain seitsemän sekuntia.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Nipa
27/09/2016
Hyytiäisellä mahtava kauden alku. Kaksi ottelua pelattuna ja molemmissa hattutemppu!

Mutta mistä tilanteesta tuli jälkikäteen annettuna kahden ottelun pelikielto?
Olin katsomossa, enkä huomannut sellaista tilannetta, josta olisi voinut odottaa pelikieltoa.
agm
27/09/2016
Kannattaa tsekata Tero Töyrylän twittertili, siellä video tapahtuneesta. Aivan selkeä, vähintään parin pelin kakku, keihästi vastustajaa kasseille. Enemmänkin olisi voinut antaa.
Rotta
27/09/2016
Todella rottamainen keihästys Hyytiäiseltä, hyi helvetti!
Ulkopuolinen T
28/09/2016
Harmi ettei Hyytiäistä saatu ko. keihästyksestä pihalle heti aivopierun satuttua, vois nimittäin juuri tämän ottelun (jossa rike tehtiin) lopputulos olla vähän eri...
S7
28/09/2016
Tepsiltä ja hyytiäiseltä kuitenkin suoraselkäistä toimintaa! Ei lähetty selittelee ja valittelee tuomiosta. Typerä temppu, toivottavasti oppii, yllätys mulle, että hyytiäinen sortui moiseen...
valmentajan näköinen pelaaja
28/09/2016
eihän tollaista voi lähteä edes selittelee ja valittamaan tuomiosta kun niin räikeä..todella mauton temppu Hyytiäiseltä. Jännä että ei vastaavanlainen olisi tullut mieleenkään Amun ja Miken alaisuudessa viime kaudella..

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.