Liigat

Video: Johan pomppasi – Tesoman palloiluhallin avausmaali oli sangen erikoinen

26.09.
2016
0 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Koovee ja Happee vääsivät lauantaina naisten Salibandyliigan ottelussa Tesoman Palloiluhallissa. Koovee voitti ottelun lukemin 7-5.

Ensimmäiselle erätauolle mentiin Kooveen 4-2-johdossa. Toinen periodi olikin sitten Happeen ja viimeiseen lähdettiin 4-4-tasatilanteesta. Päätöserässä kotijoukkue osui kolmesti ja Happee kerran. Täten Koovee korkkasi upouuden palloiluareenan voitolla.

Kotijoukkueen tehopelaaja oli 2+1 nakutellut Ellinoora Huotari. Elisa Männistö ja Marianne Viteli iskivät pisteet 1+1. Roosa Salmela syötti kaksi osumaa. Noora Laaksolle merkittiin 30 torjuntaa. Happeen Iina Autio syötti kolme maalia, Jenni Timonen osui kahdesti ja Milja Kiviharju syötti kaksi maalia.

Kooveen plakkarista löytyy voitto ja tappio. Tamperelaisjoukkue on sarjan viidennellä sijalla. Happee on hävinnyt molemmat ottelunsa ja on yhdeksäntenä.

Uuden areenan ensimmäinen pääsarjamaali tehtiin Johanna Homin toimesta ajassa 2.52. Hyökkääjän syöttöyritys otti sangen mielenkiintoisen kimmokkeen ja upposi vastustajan maaliin. Taphtuma on videolla kohdassa 0.22 eteenpäin.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.