Video: Johan pomppasi – Tesoman palloiluhallin avausmaali oli sangen erikoinen

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Koovee ja Happee vääsivät lauantaina naisten Salibandyliigan ottelussa Tesoman Palloiluhallissa. Koovee voitti ottelun lukemin 7-5.

Ensimmäiselle erätauolle mentiin Kooveen 4-2-johdossa. Toinen periodi olikin sitten Happeen ja viimeiseen lähdettiin 4-4-tasatilanteesta. Päätöserässä kotijoukkue osui kolmesti ja Happee kerran. Täten Koovee korkkasi upouuden palloiluareenan voitolla.

Kotijoukkueen tehopelaaja oli 2+1 nakutellut Ellinoora Huotari. Elisa Männistö ja Marianne Viteli iskivät pisteet 1+1. Roosa Salmela syötti kaksi osumaa. Noora Laaksolle merkittiin 30 torjuntaa. Happeen Iina Autio syötti kolme maalia, Jenni Timonen osui kahdesti ja Milja Kiviharju syötti kaksi maalia.

Kooveen plakkarista löytyy voitto ja tappio. Tamperelaisjoukkue on sarjan viidennellä sijalla. Happee on hävinnyt molemmat ottelunsa ja on yhdeksäntenä.

Uuden areenan ensimmäinen pääsarjamaali tehtiin Johanna Homin toimesta ajassa 2.52. Hyökkääjän syöttöyritys otti sangen mielenkiintoisen kimmokkeen ja upposi vastustajan maaliin. Taphtuma on videolla kohdassa 0.22 eteenpäin.

Ottelutilastot