Liigat

Video: Jyväskylässä mätettiin maaleja – Hankkio hurjasteli seitsemän pistettä

27.09.
2016
0 Kommenttia
4
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Happee ja SPV kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigassa. Maalijuhla päättyi lopulta pohjalaisten 6-14 -vierasvoittoon.

Ensimmäisessä erässä mätettiin seitsemän osumaa ja tauolle mentiin tilanteessa 3-4. Toisessa periodissa osuttiin yhtä monta kertaa, mutta maaleista viisi merkittiin vieraiden sarakkeeseen. Viimeinen kaksikymppinen oli vieraiden näytöstä numeroin 1-5.

SPV:n ykköspyssy oli 5+2 paukutellut Jari Hankkio. Mikko Kohonen naulasi neljä maalia ja Jyrki Holopainen merkkautti neljä maalisyöttöä. Happeen Vili Liponen, Otto Tikka ja Panu Kotilainen iskivät pisteet 1+1 mieheen.

Happee on voittanut kaksi kolmesta ensimmäisestä pelistään ja on sarjataulukon neljäntenä. SPV:lle Happee-peli oli kauden toinen ja voitto ensimmäinen. Joukkue majailee sarjataulukon kuudentena.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.