Video: Karhut tarjoili ÅIF:lle selkäsaunan – Lepola paukutti tehot 5+1

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Karhut ja ÅIF väänsivät lauantaina miesten Divarissa. Karhut oli ottelussa selkeästi parempi ja nappasi kaksi pistettä 12-4 -lukemiin päättyneessä ottelussa.

Kotijoukkue karkasi jo ensimmäisessä erässä 4-0-johtoasemaan, ja neljää maalia lähemmäksi ÅIF ei enää tuon jälkeen päässyt. Koosteen perusteella varsinkin vapaalyönnit olivat vahva ase Karhuille.

Kotijoukkueen ykköspyssy oli 5+1 taiteillut Benjamin Lepola. Saku Lahtinen nakutti pisteet 2+3 ja Aapo Tamminen naulasi tehot 2+2 pakin paikalta. Rasmus Österman pysäytti maalillaan 23 laukausta. ÅIF:n tehokkain oli kaksi maalisyöttöä tarjoillut Mikko Piippo. ÅIF-vahti Tuomas Leino keräsi 26 torjuntaa.

Karhut on pelannut kaksi ottelua, ja nappasi lauantaina ensimmäisen voittonsa. Joukkue on sarjataulukon viidentenä. ÅIF:lle ottelu oli kauden ensimmäinen ja samalla toistaiseksi ainoa. Rökäletappion myötä joukkue on Divarin viimeisellä sijalla.

Ottelutilastot

10 comments

  1. Aika vakuuttava suoritus Karhuista. Ei ollut voittajasta epäselvyyttä missään kohtaa.

  2. Aika järkyttävää peliä åifilta, taitaa olla valmentaja sekoittanut pakkaa aika huolella kun viimevuosien tehokentät erotettu ihan eri kenttiin? Missä huovinen-kuisma-Herlin kentällinen joka painoi häkkejä kovaan tahtiin? Käsittämättömät kenttävalinnat mitä tällä kaudella nähty.. muutoksia ja äkkiä!

  3. Åiffin pari viimeistä reissua Poriin on tuottanut 0 pistettä ja 26 päästettyä maalia. Åiffi on perinteisesti ”kova” vieraspelijoukkue?!

  4. Ne on koittanu saada kaikista kentistä tasaset, eikä vaan yhtä tehotrioa…

  5. Åiffille on karhujen kotipelit olleet aina vaikeita… ainakin mitä itse olen nähnyt

  6. On ne muutkin kentät saanut tehoja aikaan aikaisemmin mm. laine ja piippo kaksikko ja tän kauden värväyksistä kolmas kova kenttä tulisi mutta ei kun laitetaan vanha tehotrio erilleen ja kaikkien kenttien peli päin persettä. Avaisi jo silmät tää uus valmentaja.

  7. Karhut = nuoruutta, tavoitteellisuutta ja näyttämisen halua
    ÅIF = eilispäivän pelureiden porukka, joka pelailee kulloisenkin fiiliksen mukaan,
    Ei ole vaikea arvata kumpi voittaa

    Kauden alla kuuluneet huhut ÅIF:n menestyksestä on kuitattava pelkkänä illuusion luomisena. Joukkueen kesätreenit on hyvää legendaa ja muutamat pelaajat vitsailee divarista #kaljaliigana. Pelaajarinkiin otettiin muutamia junnuja ja jokunen paluumuuttaja, joilla ei ole ollut paljoa annettavaa. Viime hetkellä mukaan tullut W oli turha värväys. Pohtinut jo muutaman vuoden lopettamista, eikä ole enää entisessä tikissä. Porissa ei edes mukana.

  8. Åifin uhot ei menneet ihan maaliin. Joo oli varmaan joskus kaljaliiga, nykyisin alkaa jo olee muutakin. Silti taitaa toi materiaali riittää säilymiseen. Maalikoosteen perusteella ei tässä pelissä sitten kiinnostanut…

  9. Missäs näitä kaljaliigakommentteja on heitetty? Aika maistuvia nostoja näiden lopputulosten valossa 😀

  10. Useimmat divarijoukkueet tekevät hyvää duunia ja treenaavat tavoitteellisesti, mutta poikkeus vahvistaa säännön. Kaljaliigakommentit eivät ole uutta. Aineistoa löytyy myös netistä, Kvg #kaljaliiga ja åif. Niistä löytynee selitys parin viime kauden aikana tapahtuneille muutamalle totaaliselle sulamiselle, esim Vaasa pieksi åif:n 13-0. Viikonloppuna sipoolaisilla on tuplavieraspeli Josbaa sekä Velhoja vastaan. 0 pojoa turneelta ei olisi ylläri.