Liigat

Video: Kolmen pisteen Lehtoniemi voiton arkkitehtina Raumalla

27.09.
2016
2 Kommenttia
0
Liigat
SalBa kellisti sarjanousija Steelersin kotonaan. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

SalBa kellisti sarjanousija Steelersin kotonaan. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Rauman SalBa isännöi Hämeenlinnan Steelersiä miesten Salibandyliigan ottelussa sunnuntaina. Kotijoukkue oli ottelussa parempi lukemin 5-2.

Ottelu oli tasainen ja tilastojen valossa varsin kyttäilevä. Seitsemän maalin ottelussa yksi osuma tuli tyhiin ja maalivahdeista SalBan Teemu Kortelainen venyi pallon tielle vain 13 kertaa, eikä Steelersin Tomi Aaltosenkaan tarvinnut torjua kuin 14 kertaa.

Avauserässä SalBa oli parempi lukemin 2-1. Toinen kolmannes oli maaliton ja peli ratkesi vasta päätöserässä. Erän alussa Timo Johansson tasoitti pelin, mutta Mikko Viitanen ja Miikka Sokka veivät heti perään raumalaiset kahden maalin karkumatkalle. Päivän tehomiehenä kunnostautunut Jani Lehtoniemi (1+2) sinetöi loppulukemat 5-2 tyhjään maaliin.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Salbafani
27/09/2016
Kortelainen oli kyllä hyvä hankinta Salban luukulle!
Salbafani myös
28/09/2016
Kortelainen osaa nostaa maaliakin oikeaa aikaan. Steelers teki meinaan vanhan aikaisella maalin mitä ei tuomarit huomannut.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.