Liigat

Video: KrP jatkoi voittojen tiellä – Merto liekeissä juhlaottelussaan

28.09.
2016
4 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Nokian KrP ja LASB väänsivät maanantaina sarjapisteistä miesten Salibandyliigassa. KrP oli ottelussa parempi loppuluvuin 7-4.

KrP johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen maalein 2-1. Toinen periodi meni vielä selkeämmin kotijoukkueelle, ja viimeiselle kaksikymppiselle lähdettiin tilanteesta 5-2. LASB viritteli pienoista kiriä viimeisellä kympillä, mutta KrP kesti loppuun saakka.

Kotijoukkueen teholinkoja olivat 2+1 nakuttaneet Tommi Merto ja Ilkka Mäkipää. Merto pelasi samalla sadannen liigaottelunsa, ja iski ottelun avausmaalin sopivasti ajassa 1.00. Henri Johansson nakutti pisteet 1+1 ja Matti Koskela syötti kaksi maalia. Santtu Pohjonen pysäytti 29 kutia. LASB:n Julius Aaltonen ja Heikki Hätönen onnistuivat pisteiden 1+1 arvoisesti.

KrP on aloittanut kauden hyvin ja voittanut molemmat ottelunsa. Joukkue majailee miesten liigan kolmospallilla. LASB on hävinnyt kaksi peliä ja pelannut yhden tasapelin. Nousijajoukkue on tällä hetkellä toiseksi viimeisenä.

Ottelutilastot

Tulosvetovihje:

Jatkaako KrP voittoputkessa?

Kooveen ja LASB:n kotonaan jo kaatanut joukkue saa torstaina vieraakseen SPV:n, joka pölläytti Happeeta Jyväskylässä pyhäiltana peräti 6-14. Edellisillä kausilla vastaava peli on päättynyt 9-10 ja 9-12, joten maaleja lienee nytkin luvassa. Arkinen vieraspeli Raholassa on kaikille haasteellinen.

Pääkallo.fi:n maaliarvio: Nokian KrP 6,7,8-SPV 7,8,9
Peliaika ja -paikka: to 29.9. klo 18.30, Rahola

Veikkauksen Tulosvetoon >

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
KGP
28/09/2016
Saiko Merto ennen peliä lonkero-kopan?
JooJoo
28/09/2016
Mäkipää, Merto, Johansson.
KrPllä oivia hyökkääjiä. Voi tulla ihan hyväkin kausi.
Wiggum
28/09/2016
Kaikkien aikojen paras KRP varmaankin kasassa, mutta silti voi olla pleijaripaikka kiikunkaakun. Noo 7. - 8. sijoille vois olla tsäänssit meikäläisen arvioiden mukaan.
Vedeotarkistus
29/09/2016
Viidennen maalin tekijä näyttää olevan Koskela. Kimposi puolustajasta. Videolla kohdasta 2.40.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.