Juniorit

Video: Kylmänviileä viimeistely – 13-vuotias taiteili upean rankkarimaalin turnauksen finaalissa

14.09.
2016
1 Kommentti
4
Juniorit
Kuvakaappaus videolta

Kuvakaappaus videolta

Vuonna 2003 syntyneen Malmö FBC:n Ludwig Wun, 13, päätä ei juuri huimaa. Nuorukainen nimittäin iski videolla nähtävän maalin Helsingborgissa järjestetyn FCH Cupin finaaliottelun ratkaisevana laukojana. Kyseessä on eittämättä yksi tämän kauden hienoimmista suoritteista.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
jaa jo
14/09/2016
oon parempi

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.