Liigat

Video: Liiganousijan 1-4 -johto kääntyi 8-6 -tappioksi viimeisessä erässä

20.09.
2016
2 Kommenttia
3
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

OLS ja Steelers väänsivät sunnuntaina miesten Salibandyliigassa. Vahvasta alusta huolimatta Steelers joutui taipumaan ottelussa maalein 8-6.

Ensimmäisessä erässä vierasjoukkue latoi taululle 0-3-lukemat. Toinen erä oli maaalien valossa tasaisempaa vääntöä, ja viimeiseen periodiin lähdettiin tilanteesta 1-4. OLS sai kolmannessa erässä pelin uomiinsa ja vei sen nimiinsä maalein 7-2.

Tatu Kiipeli ja Joni-Arttu Sieppi naulasivat pisteet 2+1 mieheen. Olli Kinnunen osui kahdesti ja Niko Kvist keräsi kaksi syöttöpistettä. Steelersin tehomiehiä olivat 0+3 taiteillut Iiro Nurminen ja 1+1 iskenyt Nico Jonaeson. OLS:n Ville Mestari pysäytti 28 laukausta ja Jaakko Vahtokari kaikkiaan 26.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Escobar
21/09/2016
4-4 maali melkostalailla komia osuma
Miro
21/09/2016
7x2min sillä on melko paha lähteä voittamaan pelejä. Tiedä sitten mistä on pilli soinut, kun peliä en nähnyt.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.