LNM ja Blue Fox pelasivat Divarin sarjapisteistä lauantaina Limingassa. Kotijoukkue nappasi kaksi pistettä 8-4-voitolla.

LNM johti ottelua kahden erän jälkeen 5-2, eikä Blue Fox saanu viriteltyä enää kovin erikoista kiriä viimeisessä erässä. Myös viimeinen erä meni kotijoukkueen nimiin maalein 3-2.

Kotijoukkueen tehopelaaja oli 1+3 taiteillut Olli Tornberg. Marko Latvalehto tehtaili pisteet 2+1. Samuli Saukko iski kaksi maalia ja Tuukka Kivioja sekä Joona Viiltola onnistuivat tehojen 1+1 arvoisesti. Sami Yli-Korpela pysäytti 25 laukausta. Vieraiden Anton Kallvik iski kaksi maalia. Roope Mutka torjui 24 kutia.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet kaksi ottelua ja voittaneet niistä toisen. Blue Fox on sarjataulukon kuudentena ja LNM yhdeksäntenä.

Ottelussa tehtiin useampi varsin komea osuma, joten suosittelemme koosteen katsomista kokonaisuudessaan.

1. Tuomarit kävivät ratkaisemassa tämä ottelu. Neljä aiheetonta rangaistusta ja ottelu oli siinä.