Liigat

Video: Mikael Järvi kuritti juhlaottelussaan öljymiehiä alivoimalla

25.09.
2016
4 Kommenttia
3
Liigat
Järven lisäksi ennen ottelua palkittiin vuoden poikajuniori Rasmus Kainulainen. Kuva: Kuvakaappaus videolta

Järven lisäksi ennen ottelua palkittiin vuoden poikajuniori Rasmus Kainulainen. Kuva: Kuvakaappaus videolta

LASB tasasi pisteet Esport Oilersin kanssa 5-5 ensimmäistä kertaa Lahdessa pelaamassaan Salibandyliigan ottelussa. 500 pääsarjaottelua täyteen saanut Mikael Järvi osui maalipuiden väliin juhlapelissään.

Heti ottelun alussa juhlakalu katsoi jäähyaitiosta, kun Oilersille hattutempun värkännyt Casper Pfitzner vei vieraat onnekkaasti johtoon. LASB kiri rinnalle ja ohi jo avauserässä, ja Järvi tempaisi liigauransa 354. osuman suoraan vaparista alivoimalla.

Järven saldo oli 1+1, ja Tino Nivala ylsi isänniltä samaan saaliiseen. Pfitznerin lisäksi Oilersilta onnistui maalinteossa vain Sylvester Raikamo, joka keräsi pisteet 2+1.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Espoo
25/09/2016
Just joo, pääkallon teksti on aina niin öljymiehiä dissavaa. Opetelkaa ihmeessä tasapuolisemmaksi niin saatte ystäviä myös Espoosta
Es bo
25/09/2016
@ESPOO Espoo on Helsingin esikaupunki.
S7
25/09/2016
Mitä dissausta tässä nyt muka on? Ei jumalauta löysää Espoo sitä pipoa tai lippistä tai mikä ikinä onkaan päässä...
Lahden Salibandy
27/09/2016
Hienoa oli huomata että peliin oli tullut myös Lahen paikalliskilpailijan "isoja herroja". Lahden ykkösseuraa kannustettiin kovasti ja oltiin pelissä mukana. Ilmeisesti sielläkin tajuttu mikä tilanne on Lahessa ja mikä on se alueen ykkösseura. Tervetuloa mukaan Meidän seuran toimintaan!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.