Liigat

Video: Raju tälli videolla – tämä tilanne puhutti Oulussa

21.09.
2016
25 Kommenttia
4
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Rankat Ankat sekä O2-Jyväskylä mittelivät paremmuudesta viime lauantaina Oulussa. Kotijoukkue oli kamppailussa parempi maalein 8-3 ja ottelun maalit voit katsoa tästä maalikoosteesta.

Ottelun toisessa erässä sattui tunteita kuohuttanut tälli, josta Rankkojen Ankkojen Emmi Niemelälle tuomittiin viiden minuutin rangaistus väkivaltaisuudesta. Saamiemme tietojen mukaan O2-Jyväskylän pelaaja selvisi tilanteesta säikähdyksellä, vaikkakin ilmat menivät niin sanotusti pihalle ja pelaajan leuka kipeytyi. Kyseinen tapaus on viety eteenpäin Salibandyliigan kurinpitäjälle.

Ottelun tilastot löytyvät täältä.

Tilanne näkyy videolla kohdasta 0.14 eteenpäin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Peku
21/09/2016
PR3, muut ovat höpöhöpöä! Pelikieltoa 3 matsia.
nimenhuuto
21/09/2016
Ei aikomustakaan pelata palloa, järkyttävää katseltavaa tälläiset. Loppukausi pelikieltoa.
asd
21/09/2016
Se oli taklaus se. Jääkiekossa sallittu, säbässä ei.
Uleå
21/09/2016
Ei mitään aikomusta pelata palloa. Harmittaa tällainen. 5 min tosta ei mitenkään riittävä. Ja vielä kun ottelussa jaettiin toinenkin vitonen. Siinä tilanteessa tuomarit näkivät O2:n pelaajan mailan osuneen vastustajaa kasvoihin; todellisuudessa videolta nähdään kuinka Rankkojen ankkojen pelaajan maila osuu omaa pelaaja kasvoihin. Ei ihan vitoset samalla viivalla.
sakkoa s**t*n*
21/09/2016
Onpahan poikkeuksellisen ruma temppu salibandykentille; kelaa vauhdilla 5m päästä suoraan kuolleesta kulmasta vastustajaa vastapalloon, ilman aikomustakaan pelata palloa. Missä vastustajan kunnioitus? Jos tästä ei tule pidempää kakkua, niin mistä sitten?
Katsoja
21/09/2016
Tilanteesta tekee ikävännäköisen pelaajien kokoero ja ero urheilullisuudessa. Hento tyttö pää alhaalla ja väärin tilanteeseen tulokulman ajoittava urheilija.
Katsoja
21/09/2016
Puhdas kontakti! Ei edes 2 min jäähyn paikka.
Ei edes jääkiekkoa
21/09/2016
Taklaava pelaaja ei edes katso palloa vaan ainoana tarkoituksena on pysäyttää pelaaja
videolta
21/09/2016
Enpä seuraa pahemmin naisten pelejä, enkä tunne kumpaakaan joukkuetta, joten aika puolueeton tuntisin olevani tuomiossani: Valkoinen pelaa pää alhaalla ja muuttaa äkisti suuntaa juoksulinjassaan keskemmälle juuri ennen kontaktia. Musta tulee tilanteeseen lähes oikein, mikäli valkoinen jatkaisi juoksuaan laidanviertä pitkin. Myös mustan maila hamuaa laidanviertä, joten en usko hänen tavoitelleen pelkästään vahingoittamista. Toisaalta mustan tulokulma on liian jyrkkä, joten ylikova kontakti tuosta olisi tullut joka tapauksessa ja laidan vieressä. Vitonen onnistunut tuomio, kun vielä muistaa, ettei tuomarilla ole hidastuksen mahdollisuutta.
Seli seli
21/09/2016
Selvä taklaus! Tahallinen päälleajo! Enkä minäkään tunne, enkä kannata kumpaakaan joukkuetta!
Sampo
21/09/2016
Samaa mieltä kuin joku aikaisempikin kommentoija, että musta jättää laitaan tilaa ja yrittaa mailalla pelata palloa. Valkoinen lähtee katsomatta leikkaamaan äkisti keskustaan ja tulos on tyly. Ei edes jäähyn paikka.
Hannu Rajala
21/09/2016
Emmin olisi pitänyt pysähtyä aikaisemmin. Lopputulokseen tuskin olisi vaikuttanut, koska hyökkäävän pelaajan katse oli muualla kuin pelissä. Eli jos Emmi olisi kerennyt pysähtyä ja vastustaja olisi juossut lopuksi olisiko ollut rangaistuksen aihetta. Nyt koska liike jatkui varmasti perusteltu jäähy. No lautakunta antaa lopullisen tuomion ja tuomareiden on tuomittava siitä mitä/miten näkevät tilanteen.
Pää ylhäällä, aina.
21/09/2016
Pää ylös. Eikös junnuna opetettu? Vai eikös jääkiekko ole tuttu laji?
Joojoo
21/09/2016
Onhan toi nyt ihan käsittämätön taklaus joka ei kuulu salibandyyn. Joku järki käteen taklaajalle, naurettavaa väittää että vastuu olis taklattavalla tälläsessä tilanteessa jossa toinen pelaaja ajaa ihan kylmäks tietoakaan pallon riistämisestä. Nää pää ylhäällä jutut on aikamoista paskaa jota aina vaan viljellään kun ollaan niin kovaa pelaamisen puolella, raja kaikessa.
Hyi
21/09/2016
Aivan järkyttävä taklaus! Vaikka valkosella pelaajalla onkin pää alhaalla (hyvin nopea tilanne, ei oikeastaan edes kerkeä nostamaan päätä ylös) niin onhan tuo Niemelän teko aivan käsittämätön. Näkyy kuinka vauhtia otetaan aina Subwayn mainokselta asti ja minkäänlaista yritystä tavoitella palloa ei edes ole. Niemelän käytös törmäyksen jälkeen on myös yhtä järkyttävää, kun levitellään käsiä eikä edes kysytä vastustajalta kuinka kävi. Missä kunnioitus?? Tai ihan käytöstavat?? Uskomatonta. Ja tämä likkako on maajoukkuetasoa? Hyi! Nyt Niemelä on peiliin katsomisen paikka!
sofia
21/09/2016
nostiks se oikeen olkapäätä.
Katsoja
21/09/2016
Terveisiä sinne Jyväskylään ja muillekin jotka ovat joskus joutuneet kokemaan Niemelän fyysistä kovuutta. Fyysisiä pelaajia naisten salibandy juuri kaipaa, jotta laji edes hieman alkaa muistuttaa kilpaurheilua. Aivan varmasti aion jatkossakin olla katsomossa seuraamassa Niemelän otteita. Välillä huippupelaajillekin tulee arviointivirheitä.
JOOJOO
21/09/2016
Onneks tuli pari peliä pelikieltoa, ansaittu.
BJBG
21/09/2016
Tää nyt on vain sellainen älypeli ja nokkelien siirtojen voittopeli. Tällaiset taklaajat voi siirtyä jääkiekon puolelle, näitä ei tänne kaivata! Peliäly ei riitä, niin mennään kuin apina päälle!
Api
22/09/2016
Okei veti liikkeen loppuun mutta 2 maks. Pää ylös niin ei juoksentele toisten päällä
sikalehmä
22/09/2016
Onko Niemelä pelannut joskus jääkiekkoa?
Ei varmaan jää kauden ainoaksi taklaukseksi, mutta jatkossa varmaan pelikielto vain reilummin kun uusii sikailunsa.
S7
22/09/2016
En ota sinänsä kantaa änärin tappelemisiin, paitsi ettei niissä älyä, mutta tää taklaus ois änärissä tarkoittanut turpa käräjiä! Nää oman kylän tytön puolustelut voi jättää omaan arvoonsa. Selkeesti haettu ja tulee puun takaa, muka jättää tilaa, ei jumalaut silmä käteen. No mutta ainahan täällä omien teot on ennenkin puolusteltu...
Tarkkailija
22/09/2016
Komppaan edellistä; ei olisi jättänyt tilaa vaikka Jyppikylän tyttö olisi väistänyt osin laidan ylikin, haki kontaktia ilman pallo-orientaatiota - ja osui (onneksi ei päähän vaikka tähtäys oli "ylävartaloon").

Ja mitä tulee näihin mopoautoilija runk*****hin, jotka huutelee "keep ya head uppia", niin ne nyt ei ole koskaan antanut eikä ottanut vastaan puhdasta kovaa kontaktia missään lajissa!
Videokatsoja
22/09/2016
Kannattaa lukea tuo kurinpitäjän päätös asiasta. Kotijoukkueen vastineessa on mielestäni kuvattu asia aika hyvin niin kuin tapahtuneen itsekin tuosta pätkästä näen. Videotuomarin lausunnon ja kurinpitäjän päätöksen suhteen olen jokseenkin eri mieltä. Mutta kai tässäkin jonkun päätetyn linjan mukaan sitten mennään ..
kristallipallo
23/09/2016
Valkoisen joukkueen tietäen niin näitä on kauden aikana tulossa muutama lisää. Valkoiset painaa menemään kentällä nenä lattiassa ilman mitään valmiuksia fyysiseen peliin. Kontaktit joissa valkoinen kaatuu purkautuu itkuna joissa vastustaja sikailee ja yrittää vahingoittaa pelaajia.
Onneksi kritallipallo näyttää myös että keväällä O2 on sarjataulukon viimeisenä. Kaudella 2017-2018 joukkue ei pelaa liigaa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.