Liigat

Video: Rankat Ankat voittoon liiga-avauksessa – viimeinen vartti tehokasta tulitusta

20.09.
2016
0 Kommenttia
4
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

SS Rankat Ankat ja O2-Jyväskylä väänsivät lauantaina sarjapisteistä Oulun Kastellissa. Rankat Ankat oli ottelussa parempi maalein 8-3.

Kamppailun ensimmäinen erä oli maaliton. Toisessa erässä molemmat joukkueet osuivat kahteen otteeseen. Ottelun ratkaisuhetket nähtiin 45 minuutin kohdalla, jolloin tilanne oli 3-3.

Vieraiden Emmi Luoma sai tuolloin viiden minuutin jäähyn korkeasta mailasta, ja SSRA osui kahdesti ylivoimalla. Kotijoukkue onnistui vielä kolmesti viimeisen kolmen minuutin aikana, joten ottelun viimeinen neljännes meni oululaisten nimiin maalein 5-0. Täten Rankat Ankat aloitti liigataipaleensa kotivoitolla.

Rankkojen Ankkojen tehopelaaja oli 1+4 nakutellut Hanna-Mari Uimonen. Jonna Virkkunen osui kahdesti ja Emmi Niemelä sekä Sanna Risteli iskivät pisteet 1+1. Jenni Kaipainen ja Kiia-Mari avikainen tehtailivat tehot 1+1. Tanja Matilainen venyi 29 laukauksen tielle.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.