Divarit

Video: Saaristo hurjassa vireessä sarja-avauksessa – Blue Fox kuritti SB Vaasaa Pohjanmaan derbyssä

18.09.
2016
0 Kommenttia
4
Divarit
SB Vaasa koki kovia kotikentällään. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

SB Vaasa koki kovia kotikentällään. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

SB Vaasa ja Blue Fox kohtasivat Pohjanmaan hegemoniakamppailussa salibandyn miesten Divarissa. Blue Fox oli tiukan avauserän jälkeen niskan päällä ja nappasi selkeän 9-3 -vierasvoiton.

Avauserä oli hieman kyttäilevää pelaamista, jossa Vaasa oli hienokseltaan niskan päällä. Erätauolle siirryttiin oranssipaitojen 2-1 -johdossa. Toinen erä oli kotijoukkueen kannalta murhaava, kun Blue Fox tuli ensin erän alussa rinnalle ja ohi ja voitti erän lopulta 5-1. Erän loppuun SB Vaasan Valtteri Pajunen nappasi vielä jäähyn, joten viimeinen kolmannes alkoi SB Vaasan osalta alivoimalla.

Tero Saaristo paukutti illan neljännen maalinsa upealla vedolla takayläkulmaan (videolla ajassa 4:10) heti kolmannen erän alkuun ylivoimalla ja Didrik Lillas, sekä Jonathan Sjöblom kaunistelivat lukemat loppuerän aikana vielä kuuden maalin eroksi Blue Foxin hyväksi.

Saaristo oli kentän herra ja hidalgo ladottuaan neljä maalia. Alexander Nyman antoi kolme maalisyöttöä ja Tobias Brännbackalle merkittiin tehot 1+1. SB Vaasan maaleista vastasivat Kevin Nylund, Pekka Kontturi ja Valtteri Pajunen.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.