Divarit

Video: SB Vaasa niukasti sarjanousijaa parempi paikalliskamppailussa

28.09.
2016
0 Kommenttia
0
Divarit
SB Vaasa tuuletti voittoa Nurmossa. Kuva: Ari Honkonen.

SB Vaasa tuuletti voittoa Nurmossa. Kuva: Ari Honkonen.

Miesten Divarissa Nurmon Jymy ja SB Vaasa kohtasivat paikalliskamppailussa lauantaina. Vaasalaiset olivat Nurmon liikuntahallilla parempia lukemin 7-5.

SB Vaasa johti ottelua avauserän jälkeen lukemin 2-1, eikä 25 minuutin kohdalla tullut 2-2 -tasoituskaan ollut kuin laiha lohtu Nurmon Jymylle, sillä vaasalaisten seuraavan maalin jälkeen oranssipaidat eivät isäntiä päästäneet enää edes tasoihin.

Tasaisen kamppailun toiselle erätauolle lähdettiin vieraiden johtolukemissa 4-3 ja loppulukemat kirjattiin kahden maalin erolla.

SB Vaasan tehokkain oli Janne Karvonen kahdella maalillaan. Olli Puputti ja Arttu Turunen nakuttivat tehot 1+1 ja Valtteri Pajunen antoi kaksi maalisyöttöä. Jymyn pelaajista Sami Kujala, Eetu Sariola ja Jose Kivipelto saalistivat kukin tehot 1+1.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.