Liigat

Video: Tästä tilanteesta TPS-hyökkääjä lensi suihkuun

19.09.
2016
15 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Happee ja TPS mittelivät sunnuntaina paremmuudesta Jyväskylässä. Kotijoukkue oli kamppailussa vahvempi lukemin 7-5.

Ensimmäinen erä päättyi tasalukemiin 2-2. Toisessa Happee oli terävämpi, ja viimeiseen periodiin lähdettiin tilanteesta 6-3. Happee piti pintansa jäähyrikkaassa kolmannessa erässä ja täysi pistepotti jäi lopulta Jyväskylään.

Happeen tehopelaajia olivat 2+1 mieheen iskeneet Peter Kotilainen ja Janne Hoikkanen. Miro Tuomala torjui maalillaan 28 laukausta. TPS:n pistenikkarina hääri 3+1 tulitellut Jani Hyytiäinen.

Ottelutilastot

Pelin kuohuttavin tilanne nähtiin ottelun kolmannessa erässä. TPS:n Ville Laine ja Happeen Juuso Heikkinen kahisivat laidassa, jonka seurauksena Laineelle tuomittiin PR3, eli 5+20 ja vähintään yhden ottelun pelikielto. Koko tapahtuma näkyy videolla kohdasta 4.30 eteenpäin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
potku
19/09/2016
Pelikieltoa. Potku päähän! törkeä!
Apina-Anssi
19/09/2016
Väärä tuomio. Anteeksi pyyntö ja kukkapuska
Joopajoo
19/09/2016
Potkulle kysymys. Katsotko tätä hirvilasien läpi vai miten näät tuossa tahallisen potkun ? Näin ulkopuolisena katosottuna, tilanne näyttää ihan vahingolta, eikä pelikieltoa vaan kaunis anteeksipyyntö riittää.
VideoDumari
19/09/2016
Mielestäni tilanne näytti vahingolta. Pahoittelut ja kättä päälle olisi riittänyt, mutta taas tullaan tähän, ettei tuomareilla ole hidastuksien tuomaa apua käytössään.
Heikki
19/09/2016
Nyt kannattaa mietiä mitä kansan rivit haluaa. Jos vahinko on lieventävä seikka, eli selkeästä vahingosta ei tule rangaista ei järjestäjän kannata enää turhaan tuoleja jäähyaitioihin raijata. Jos vahingossa kampitat tai mailalla naamaan lyöt, niin anteeksipyynnöllä jatketaan viidellä viittä vastaan. Kyllähän se ihmiset on niin, että teolla tulee olla seuraus. Myös vahingolla. Muutenkin tämä Laine kyllä mielellään osallistuu paineihin ja niskojen vääntämisiin, joten en ihan täysin tuota vahinko-klausuulia osta.
Peku
19/09/2016
Puhtaasti videolta katsottuna täysin väärä tuomio. Ja aina sama itku tuomareiden puolesta "ei ole hidastuksia käytössä". Jos antaa ulosajon niin silloin täytyy olla VARMA tuomiosta - ei silloin voi selitellä ettei ollut videoita käytössä. Kouvonen sen sijaan teki oikein kunnon painiheiton eli pihalle.
S7
19/09/2016
Ei tosta nykäsystä minkä kouvonen teki voi punasta antaa! Laineen tilanteesta en sano videon perusteella muuta kuin, että dumari näytti olevan lähellä ja sitä kautta näki tilanteen paremmin kuin tuosta videolta. Jos potku ollut, niin hyvä tuomio.
Hupsista keikkaa
19/09/2016
Kyllä tuosta saa potkua hakea hakemalla? Jos kaksi pelaajaa kaatuu ja toisen jalka osuu päähän niin ihan "selkeästi" on vahingottamis yritys taustalla - hah! Jäähyn paikka kyllä, mutta tuskin edes vitosen arvoinen. Kakkonen olisi riittänyt.
Vaihtoehtoinen tulkinta
19/09/2016
Päätellen siitä, että lähempänä oleva tuomari tulee kuvaan ja laittoi käden päättäväisesti kohti taskua, punainen lie ansaittu.
Hän on lähellä ja varmaankin näkee (?), että valkoinen pelaaja ei yritä pysäyttää vauhtiaan, vaan antaa jalkojensa osua mustapaitaista pelaajaa ja ne nyt valitettavasti osuvat päähän. Näin saattaisin tämän videon tulkita. Tulkintani voi tietty olla täysin väärä, mutta jos noin olisi, niin lappu olisi ansaittu.
Osku
19/09/2016
Molemmat Laineet ovat yleensä siellä missä tapahtuu, joskin Ville harvemmin. Jos tuomari oli vierestä seuranneena noin selvästi sitä mieltä, että Laine kuperkeikan jälkeenkin osasi osua tarkoituksella vastustajaan, niin olkoon se sitten oikea tuomio. Mutta jos Kouvonen ei saa seuraavasta tilanteesta edes jäähyä, niin linja kusi täydellisesti.
S7
19/09/2016
Sai se kakkosen, mikä oikea tosta teosta.
Peku
19/09/2016
Katsokaapa Laineen jalkoja tilanteessa. Missään vaiheessa ei näy minkäänlaista potkua tai vastaavaa vaan kaatuminen jatkuu koko normaalisti. Eli S7 mukaan jos kaadut niin katso ettet kaadu kenenkään päälle mutta rauhassa saat huitaista vastustajan mattoon...
S7
19/09/2016
Luepa peku uudestaan, mitä kirjoitin. En väitä potkusta videon perusteella mitään! Ja ei kouvoselle yli kakkosta tommosesta pikku nykäsystä...
RS8
20/09/2016
Tepsi haki revanssia viime kevään POF-sarjan tappiolle, mutta Happee vei tämänkin pelin. Tepsin ykköskentän pakkiparilta alokasmaisia nukahduksia ja omissa soi useamman kerran. Kapu Lainelle oli jäänyt alokasrooli päälle. Happeelle ansaittu voitto .
Joopajoo
20/09/2016
Heikki, en puhunut mitään jäähyistä, tottakai on oikein antaa rangaistus vaikka tilanne olisikin vahinko. Puhuin siitä, ettei kuuluisi antaa pelirangaistusta tuosta tilanteesta, vaan anteeksipyyntö pelin jälkeen ja homma pakettiin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.