Liigat

Video: ”Wannabe Superstar” jatkaa Classicin harjoituksiin – Jarkko Nieminen myös mukana tositoimissa

26.09.
2016
12 Kommenttia
6
Liigat
Raineaarre ja Jarkko Nieminen juttutuokiolla pukukopissa. Kuva: Kuvakaappaus videolta

Raineaarre ja Jarkko Nieminen juttutuokiolla pukukopissa. Kuva: Kuvakaappaus videolta

Viime viikolla uutisoimme Veikkauksen uudesta kuusiosaisesta ”Wannabe Superstar”-videosarjasta, jossa Tapanilan Erän entisen liigapelaajan Raine Siltalan Raineaarre-hahmo pyrkii Classicin miesten liigajoukkueeseen. Toinen jakso on nyt julkaistu.

Videolla selvitellään mm. Jarkko Niemisen lajinvaihdon taustoja, ja päästään mukaan joukkueen pukukoppiin sekä treeneihin. Mukana menossa on myös itse Nieminen, joka on sittemmin joutunut loukkaantuneiden kirjoihin, eikä ole täten päässyt vielä avaamaan salibandyuraansa tamperelaisten riveissä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
Raine Siltala Fan Club
26/09/2016
Hyvin tehty sarja, huumorilla (ei ole helppoa) saadaan viesti parhaiten perille. Moni on yrittänyt mutta harva onnistunut näin hyvin kuten tässä Veikkaus/Classic.
Raine Siltala on tähti!
FBI
26/09/2016
I Wanna See More...
Aasi
26/09/2016
Only in floorball, kauheeta kuraa. Vain erätaustainen pääkallo antaa tälläistä shaissea laittaa.
AGm
26/09/2016
Nää on mahtavia! Lisää!!
stadi
26/09/2016
AASI:n kanssa samaa mieltä. pitäisi vetää #posinkautta, mutta ihan tähän sekään ei taivu. myötähäpeää jaksoi noin puolet jaksosta kunnes piti laittaa kaikki kiinni ja mennä pimeeseen istumaan ja ihmettelemään että miks tällaista annetaan tehdä..
S7
26/09/2016
Mites erätaustainen pääkallo liittyy veikkauksen tekeleisiin? Ainut, että julkaisee säbästä tehtyjä juttuja. Jokainen itse voi päättää onko tämä juttu hyvä vai huono, mutta valittakoon sinne suuntaan mihin pitää milloinkin valittaa, tässä kohtaa clasun ja/tai veikkauksen toimistoon.
Nappo
26/09/2016
Olihan toi ny pirun hyvä pätkä:D ja ei toi Jarkko ny ihan avuton oo pelaamaan, aika kovalla temmolla pystyi menemään ja fiksuja ratkaisuja
Jope
26/09/2016
Siis ihan loistavia nämä!! Raine on äijjä
Osku
26/09/2016
Kaiken yllä olevan dissauksen jälkeen, aloin katsoa tota videota aika skeptisesti. Mutta toihan oli ehkä paras mahdollinen säbän promovideo. Itse en ole Jakesta innostunut, mutta video oli hyvä. Jatkakaa ehdottamasti samoilla linjoilla!
Muuli
26/09/2016
Aasi, also in Suomen lentopallomaajoukkue (siitä ovat ilmeisesti päässeet yli ja kohti EM-kisoja lujaa menossa, hurraa!), Robert Helenius ja jotain muutakin erätaustaista ilmeisesti.

Ihan hauskaa herjaa omasta mielestä.
#88
27/09/2016
Ihan loistava video ja muutenkin koko sarjan alku, lisää odotellessa!
Saattaa sisältää tuotesijoittelua
28/09/2016
Se mikä eniten ihmetyttää, on miten Veikkauksen markkinoinnissa tehdään näin kovan kontaktihinnan juttuja. Todella pienen piirin sisäpiirivideo, jonka vitsit olisi voinut typistää yhteen jaksoon. Sen sijaan maksetaan oikein sarjan tekemisestä
Oskari Saaren firmalle ja Pääkallolle. Sitähän nämä kaiketi ovat, maksettua sisältöä, kuten ne VeikkausTV-ennakkonnekin. Korrektia olisi muuten mainita, että juttuja tehdään maksettuna apuna...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.