Vierasjoukkueet juhlivat Divarin paikallisotteluissa – sarjanousija LeBalle loppuhetkien voitto

Blue Fox aloitti Divari-kautensa voitokkaasti. Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Blue Fox aloitti Divari-kautensa voitokkaasti. Arkistokuva: Juhani Järvenpää
Blue Fox aloitti Divari-kautensa voitokkaasti. Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Salibandyn pääsarjat jatkuivat perjantaina kahden Divarin paikallisottelun merkeissä. Pohjois-Karjalan väännössä sarjanousija LeBa yllätti Joensuun Josban ja Blue Fox haki pisteet SB Vaasan vieraana.

Vaasassa pistehirmuna hääri vierasjoukkue Blue Foxin Tero Saaristo, joka iski peräti neljä maalia kauden avausottelussa. Uusikaarlepyyläiset pääsivät kolmanteen erään kolmen maalin johdossa ja repivät eroa vielä viimeisellä 20-minuuttisella.

Blue Fox vei pisteet loppunumeroin 3–9.

Joensuussa nähtiin värikäs kamppailu. Divariin täksi kaudeksi noussut LeBa pääsi meni kolmannessa erässä 4–5-johtoon, kun pelikellossa oli enää alle viisi minuuttia jäljellä.

Aleksi Ahokas toi kotijoukkue Josban tasoihin joukkueen pelatessa ilman maalivahtia, ja digitaalit pysähtyivät aikaan 58.32. LeBan yllätys huipentui vain yhdeksän sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä, kun Mikko Korpelainen iski 5–6-voitto-osuman.

Ottelun tehokkaimpana hääri liigavuosinaan Josbaa edustanut LeBan Tatu Könönen tehoin 1+2.

Miesten Divari:
Josba–LeBa 5–6 Ottelutilastot
SB Vaasa–Blue Fox Ottelutilastot

10 comments

  1. Hyvä leba, nousijana pohjois-karjalan herruus. #sininen

  2. Mikael Jolkkonen U19-maajoukkueeseen Sorvalin tilalle #lentsikkatuuletus

  3. No Kyllähän oli itselle tulokset aika yllätys. No totuttuun tapaan ristiinpelaamisia ja tasaista luvassa taas.

  4. Ottelun tasoa ei kyllä ne 900 katsojaa ansainneet. Tempo oli ensimmäiset puolitoista erää surkeaa ja yleensäkin kaikki tekeminen. Toki ottelu oli kauden ensimmäinen. Josban otteluun valmistautuminen tai lataus ei ollut kohdallaan. Lähdettiin sinisen seisoskeluun, joka antoi tuon tuloksen. 2 divarissakin näkee pirteämpää peliä… Punaiset pystyy kyllä parempaan, kun sininen teki sen juuri mitä piti eli otti vauhdin pelistä pois. Kahdelle pelaavalle kentälle se sopi hyvin. Näytti kyllä muutama punainen puhallella jo tuolla pelin tempolla. On taidettu palata viime kesän treeneistä fysiikka puolella takaisinpäin tai sitten on vielä herkistelyt tekemättä. Camoon Josba, tossua liikkeelle tai muuten ei kunnian kukko laulele ja yleisökin siirtyy muille lehtereille!.

  5. Miksi Josba ei antanut kovempaa painetta jo ennakkoon Leban heikoksi kohdaksi tiedetyille puolustajille. Kahden ensimmäisen kentällisen hyökkääjät ovat hyvää divaritasoa samoin maalivahti.

  6. Kausi alkoi mielenkiintoisesti.Leba pelasi järkevästi.Hyvä Leba?

  7. Lehmon lippu Lebattaa salossa Itä-Suomen herruuden kunniaksi

  8. LeBan naiset saa uuden nimen. Lähtee toiminta uusille Jurille