Divarit

Viikonloppuna useita salibandyn huippukohtaamisia – tarkista otteluohjelma tästä

23.09.
2016
0 Kommenttia
1
Divarit
Indians pyrkii pysymään voittojen tiellä perjantaina Otahallissa. Kuva: Salibandyliiga

Indians pyrkii pysymään voittojen tiellä perjantaina Otahallissa. Kuva: Salibandyliiga

Tulevana viikonloppuna väännetään useita mielenkiintoisia salibandyotteluita miesten Salibandyliigassa, naisten Salibandyliigassa ja miesten Divarissa.

Indians aloitti kauden hyvin ja löi M-Teamin kotonaan lukemin 5-1. Perjantaina se isännöi SalBaa, joka taasen hävisi kauden avausottelun rumin 0-11 -loppulukemin. SalBa lähtee siis hakemaan muun muassa kauden avausmaalia ottelusta, ja Indians yrittää pysyä voittojen tiellä. EräViikingit-Classic -huippukohtaamisesta voit lukea enemmän täältä.

Lauantaina nähdään peräti kolme uutta areenaa Salibandyliigassa, kun LASB isännöi Oilersia Lahden Suurhallissa, Steelers M-Teamia Elenia Areenassa ja Koovee Happeeta upouudessa Tesoman palloiluhallissa. Kaikki kotijoukkueet hävisivät avauskierroksen ottelunsa.

LASB piinasi Classicia Tampereella, mutta kärsi maalin tappion, Steelers romahti viimeisessä erässä Oulussa ja Koovee joutui nöyrtymään Nokian KrP:ta vastaan. Vieraista M-Team hävisi Indiansille, Oilers nappasi viime hetkillä voiton SPV:stä ja Happee kaatoi TPS:n nahkeasta esityksestä huolimatta.

Sunnuntaina nähdään perinteinen Väli-Suomen Vääntö, jossa Happee ja SPV ottavat toisistaan mittaa Jyväskylässä. Joukkueiden väliset ottelut ovat olleet viime vuosina viihdearvoltaan vahvoja. SPV on uudistunut paljon, mutta esitti pirteitä otteita kauden avauksessa. Happee aloitti kauden voitolla, ja kohtaa ennen sunnuntaita vielä lauantaina Kooveen Tampereella. Sunnuntaina myös Oilersin ja EräViikinkien mittelöstä voi odottaa kovatasoista vääntöä.

Naisten liigassa otellaan yksi sarjan viime vuosien klassikoista, kun Classic ja SB-Pro kohtaavat Tampereella. Classic starttasi kauden vahvasti ja nuiji Steelersin maalein 12-2. SB-Pro kaatoi M-Teamin lukemin 6-3. Lähtökohtaisesti kotijoukkue on ennakkosuosikki tähän otteluun.

Miesten Divarissa pelataan sunnuntaina yksi kamppailu, jossa Loviisan Tor ja Erä Akatemia vääntävät sarjapisteistä. Sangen mielenkiitoista tässä on se, että Tor avaa ottelussa kautensa vasta nyt kun Divaria on ehditty pelata jo kymmenen päivän ajan. Erä Akatemialle ottelu on kauden toinen. Se kaatoi viime viikonloppuna HIFK:n maalein 10-8.

Perjantai 23.9.

Miesten Salibandyliiga
18:30 EräViikingit – Classic Energia Areena VeikkausTV
18:30 Indians – SalBa Otahalli

Lauantai 24.9.

Miesten Salibandyliiga
17:00 LASB – Oilers Lahden Suurhalli
17:00 Steelers – M-Team Elenia Areena
18:00 Koovee – Happee Tesoman PH 1 Fanseat

Naisten Salibandyliiga
14:45 Koovee – Happee Tesoman PH 1
15:00 SSRA – EräViikingit Kastelli
15:45 M-Team – O2-Jyväskylä Ruskeasuo 4
17:00 NST – TPS Lappeenrannan UT

Miesten Divari
16:00 Karhut – ÅIF Porin UT
16:00 NJ – SB Vaasa Nurmon Liikuntahalli
18:00 LNM – Blue Fox Liikuntahalli Liminka
18:30 HIFK – FBC Turku Ruskeasuo 4

Sunnuntai 25.9.

Miesten Salibandyliiga
16:00 Koovee – OLS Tesoman PH 1
17:00 Happee – SPV Jyväskylän monitoimitalo Fanseat
17:00 Oilers – EräViikingit Tapiolan UH
17:00 SalBa – Steelers Rauman Kauppaoppilaitos
18:00 M-Team – TPS Pasilan UH

Naisten Salibandyliiga
17:00 Classic – SB-Pro Tampere Areena
17:00 Steelers – PSS Elenia Areena

Miesten Divari
17:00 Loviisan Tor – Erä Akatemia Loviisan LH

Ottelut joista tarjoillaan suora lähetys on lihavoitu.

Tulosvetovihje:

LASB tekee historiaa

Keskiviikkona ansiokkaasti Classicille kampoihin laittanut ja vain maalilla luvuin 5-4 taipunut LASB isännöi Oilersia seurahistoriansa ensimmäisessä liigaottelussa Lahdessa. Isännillä riittää intoa, ja SPV:n niukasti kellistänyt Oilers saa olla varpaillaan. Tasaista on, mutta yllätyshaju leijuu ilmassa, jos öljymiehet eivät ole valmiina.

Pääkallo.fi:n maaliarvio: LASB 4,5,6-Oilers 4,5,6
Peliaika ja -paikka: 24.9. klo 17, Lahden Suurhalli

Veikkauksen Tulosvetoon >

Lue myös:
VeikkausTV-ennakko: EräViikingit ja Classic perjantai-illan herkkupalassa

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.