Maajoukkueet

Vuoden 2022 MM-kisoja voi odottaa siirto poikkeukselliseen ajankohtaan – syynä jalkapallon arvokisat

03.09.
2016
3 Kommenttia
0
Maajoukkueet
Arkistokuva: IFF

Arkistokuva: IFF

Kansainvälinen salibandyliitto IFF hakee parhaillaan ehdokkaita vuosien 2021 ja 2022 MM-kisojen järjestäjämaiksi. Vuoden 2022 miesten MM-kisoja ei välttämättä voida järjestää joulukuussa jalkapallon MM-turnauksen vuoksi.

2022 jalkapallon MM-lopputurnaus pelataan Qatarissa. Kisat alkavat vasta marraskuun loppupuolella ja kestävät joulukuun 18. päivään asti, koska kesäaikaan kuumuudessa pelaaminen olisi mahdottomuus.

Tavallisesti myös salibandyn MM-kisat pelataan joulukuun alussa. Näin ollen IFF varautuu siirtämään salibandyn miesten MM-kisat toiseen ajankohtaan, mikäli Qatarin kisat toteutuvat suunnitellusti.

IFF:n tiedotteessa kerrotaan, että jalkapallon MM-kisat ovat maailmanlaajuisesti niin merkittävä tapahtuma, että ne vaikuttavat samalla muihin lajeihin, erityisesti televisioinnin osalta.

2021 salibandyn naisten MM-turnaus järjestetään 4.-12.12. välisenä aikana.

Tulevien salibandyn arvokisojen järjestäjämaat ja -kaupungit pääsee katsomaan tästä.

Linkki: Uutinen IFF:n sivuilla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Jeppe
03/09/2016
Saadaanko MM -kisat vihdoinkin takaisin keväälle minne ne kuuluvat. Alkuperäinen syy joulukuulle siirtämiseenhän oli että pelaajien kausi venyy joka on pahasti ristiriidassa lajin kehittämis tavotteiden kanssa.
Katsoja
03/09/2016
Juui näin, MM-kisat kuuluvat keväälle, liigan kalenteri on joka toinen vuosi ongelmallinen kun katkaistaan sarja kuukaudeksi.
Keväällä on joka vuosi jääkiekon MM- kisat jotka on vielä "väistettävä", turha kilpailla katsojista ja median huomiosta.
Tsekeissä, Ruotsissa, Suomessa ja Sveitsissä jääkiekko on sen verran etumatkalla että parampi on katsoa kalenteria yhdessä kun lähteä kilpailemaan kiekon kanssa.

Pelien määrääkin voitaisiin kasvattaa liigassa joka nostaisi näkyvyyttä mediassa ja parantaisi myös seurojen ansaintalogiikkaa.
Arto Kilponen
03/09/2016
Eikös tässä ole nyt suunnilleen joka vuosi katkaistu sarjat kuukaudeksi? Viime vuonna ainakin katkaistiin, samoin edellisenä ja tänä vuonna.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.