Liigat

Classic Champions Cupin finaaliin – ruotsalaisjoukkue kaatui jatkoajalla

01.10.
2016
10 Kommenttia
3
Liigat
Kuva: IFF

Kuva: IFF

Tampereen Classicin naisten joukkue kohtasi lauantain varhaisimmassa Champions Cupin välieräpelissä ruotsalaisen IKSU:n. Classic vei lopulta voiton jatkoajalla maalein 3-4 ja. Voittomaalista vastasi Sanni Nieminen ajassa 67.08.

Ensimmäisessä erässä nähtiin kaksi osumaa, kun Classic pyyhälsi johtoon Nina Rantalan ja Kristiina Kauppilan osumilla. Toinenkin periodi alkoi tamperelaisten kannalta suotuisissa merkeissä, kun Hanna Sipiläinen lisäsi johtoa. IKSU sai kuitenkin ottelun juonen päästä kiinni, ja iski erässä vielä kolme osumaa.

Kolmannella kaksikymppisellä ei maaleja nähty, vaikka IKSU:n Sofia Joelsson pääsi yrittämään rangaistuslaukausta, ja edessä oli jatkoaika. Jatkoajalla Niemisen tarkka laukaus upposi ruotsalaisten verkkoon.

Classicin tehopelaaja oli 1+1 naulannut Hanna Sipiläinen. Laura Loisa torjui ottelussa 29 laukausta. IKSU:n Corin Ruttimann osui kahdesti.

Champions Cupin naisten loppuottelu pelataan sunnuntaina klo 12. Classic saa vastaansa joko ruotsalaisen Pixbon tai tshekkiläisen Vitkovicen.

Ottelutilastot

Lue myös:
Tshekkijoukkue joutui taipumaan viimeisessä erässä – Ruotsin mestari Classicin finaalivastustajaksi

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
S7
01/10/2016
Hyvä clasun naiset! Todellinen iloinen yllätys. Nyt äijät mallia ja finaaliin!!!
veke
01/10/2016
Uskomattoman hienoa!! Onnittelut ovat paikallaan! Hyvä mimmit!
Niin kuin jossain aiemmassa jutussa sanottiin niin todellakin harmi, ettei Classic voi pelata Ruotsissa. Joukkueen taso on huikea.
Tiina
01/10/2016
Hieno finaalipaikka! Nyt ei lasketa airoja tippaakaan, vaan vedetään huomenna täysillä!
Pasi
01/10/2016
Kiitos NST
Fakta
01/10/2016
Toivottavasti nyt huomasivat kun on voittava veska, olis ollu kultamitalit kaulassa jo super finaalissa. Vuosi vuodesta on haalittu pelaajia joukueeseen , eikä ymmärretty et joukkue voittaa kun satsataan mokkeen. Onnea classic finaaliin.
Junnu#8
01/10/2016
Pixbolta tuleekin sitten kuivapesu,linkous ja mankelointi!!!
01/10/2016
Yllättäen toi tulospalvelu leipoo. Sori kun tuli tähän keskusteluun.
BJBG
01/10/2016
Ei mitään pesukoneita! Classic vie, jos älyää keskittyä omaan peliin ja puolustaa tiukasti! Kannattaa katsoa pron peli tsekopenissa kesällä 2015 - ei mitään kaunista, mutta voittopeli!
Kevin
01/10/2016
Ei olis kyllä nakeilla ollut mitään saumaa tän vuoden nipulla koko kisoissa. Toivottavasti ei käy niinkuin viime vuonna. Tsemii. ?
Fakta
02/10/2016
On toi säälittävää katsoa kallion ja kauppilan pelaamista , kaadutaan ja ollaan loukkaantuvinaan , heti seuraavassa vaihdossa kentällä. Krissen töötti jos olis ollu ottavana osapuolena , makais vieläkin kentön pinnassa. Siitä jatketaan mihin viime kausi päätty. Pienen pieniä loukkeja# 17.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.