Divarit

Classic rynnisti sarjakärkeen – Rantala tykitti hattutempun TPS:n verkkoon

14.10.
2016
4 Kommenttia
2
Divarit
Eliisa Alanko teki Classicin voittomaalin perjantaina. Kuva: Esa Takalo

Eliisa Alanko teki Classicin voittomaalin perjantaina. Kuva: Esa Takalo

Tampereen Classic jatkaa edelleen tappioitta naisten Salibandyliigassa. Perjantai-iltana tamperelaiset ottivat 3–9-vierasvoiton Turun Palloseurasta.

TPS piti tilanteen tasaisena kahden erän ajan. Milja-Maaria Rastas iski turkulaisten 3–3-tasoitusmaalin toisessa erässä, mutta Eliisa Alanko vei vierailijat johtoon vielä erän päätteeksi.

Classic teki ratkaisevan eron kolmannen erän alussa siirtyessään 3–6-johtoon kolmessa ja puolessa minuutissa. Lopussa Classic tyylitteli lukemia vielä iskemällä pallon kolmesti Noora Vuorelan selän taakse.

Classicin tehokkain oli kolmen maalin iltaa viettänyt Nina Rantala. Classic nousi liigan parhaan maalieronsa turvin sarjataulukon kärkeen. TPS:lle tappio oli kauden ensimmäinen.

Ottelutilastot

Perjantaina pelattiin myös yksi miesten Divarin ottelu, kun FBC Turku ja Loviisan Tor väänsivät tiukasti pisteistä Turun Sport Gardenilla. Ratkaisu syntyi vasta kolmannen erän puolessa välissä. Iiro Liede vei vierasjoukkue Torin 6–7-johtoon ylivoimalla ajassa 49.34. Muutama minuutti myöhemmin Matias Palm kasvatti loviisalaisten johtoa.

Aleksi Lahti nosti FBC Turun vielä kerran maalin päähän, mutta loppulukemat 7–9:ään viimeisteli Jonas Hällfors. FBC Turku jatkaa viidessä pisteessä ja sarjataulukossa kuudentena, kun taas pisteen vähemmän kerännyt Loviisan Tor löytyy sijalta yhdeksän.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Toispuoletjokkee
14/10/2016
No voi! Ei ian riittänyt tps:n puolustus, vaikka Classic aika pliisu olikin! Saalla maalierolla hävinnyt SB-Pro vastaan sunnntaina ja sitten pitäisi voittaa! Ei nyt ihan mennyt turkulaisten ennakot kohdilleen, missä ne "paremmat" huippuyksilöt oli tänään?
Jokke
14/10/2016
Mä olen Pron kannattaja, mut silti pakko sanoa et mä kyllä pelkään tota Tepsiä. Ei tuu helppo sunnuntai.
BJBG
14/10/2016
Nou hätä! Joo, tpsilla varmasti kova into päällä, mutta prolla taas hyytävä kokemus voittaa pelit! tosi hyvä matsi tulossa ja vaikea veikata voittajaa!
toistpuoljokkeelle
17/10/2016
Ei se Tepsi huono ollut! ;) Pro:lla ei ollut mitään saumoja.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.