EräViikingit murskaava Luistinseuraa vastaan – katso lauantain salibandytulokset

EräViikingit iski tylyt numerot taululle lauantaina. Kuva: Juhani Järvenpää

EräViikingit iski tylyt numerot taululle lauantaina. Kuva: Juhani Järvenpää
EräViikingit iski tylyt numerot taululle lauantaina. Kuva: Juhani Järvenpää

EräViikingit ei jättänyt Oulun Luistinseuralle mahdollisuuksia miesten Salibandyliigan lauantain ottelussa. Helsinkiläiset veivät ottelun selvin 9–1-lukemin.

EräViikingit hallitsi ottelua alusta loppuun asti ja oli jo jättää oululaisvieraat ilman maalia Vantaan Energia Areenalla. OLS iski ottelun ainokaisensa päätöserän toiseksi viimeisellä minuutilla.

Kotijoukkueen kovimmat tehomiehet olivat ykköskentän Jani Kukkola (2+2) ja Miko Kailiala (3+1). Yhden ottelun Westend Indiansia enemmän pelannut EräViikingit nousi Salibandyliigan kärkisijalle. OLS pitää hallussaan kahdeksatta sijaa.

Tampereen Classic jatkoi voittoisaa viikonloppuaan kaatamalla paikallisvastustaja Kooveen naisten Salibandyliigassa. Voittonumerot kirjattiin liigan kärjessä porskuttavalle Classicille 4–9. Nina Rantala oli jälleen vierailijoiden tehokkain, ja lauantai-illan saaliiksi jäi kuusi (2+4) tehopistettä.

Koovee on kerännyt neljästä pelaamastaan ottelusta kolme pistettä. Kovassa vireessä alkukaudella ollut

Uudenkaarlepyyn Blue Fox nousi miesten Divarin kolmokseksi hakemalla vierasvoiton Helsingin IFK:sta. Tero Saaristo teki tuhojaan iskemällä hattutempun HIFK:n verkkoon. Saariston kolmas syntyi toisessa erässä, kun Blue Fox siirtyi 3–6-johtoon. HIFK kavensi kolmannessa erässä kerran, mutta ei noussut enää taistelemaan pisteistä, ja Blue Fox lähti 4–6-voiton myötä kotimatkalle kaksi pistettä rikkaampana.

HIFK:n alkukausi on ollut vaikea, ja joukkue on tällä hetkellä Divarin viimeinen, kun kasassa on ainoastaan yksi piste.

Miesten Salibandyliiga
EräViikingit-OLS 9-1 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga
Koovee-Classic 4-9 Ottelutilastot
Happee-O2-Jyväskylä 9-6 Ottelutilastot

Miesten Divari
HIFK-Blue Fox 4-6 Ottelutilastot
LeBa SB-LNM 1-5 Ottelutilastot

23 comments

  1. Tottakai meidän kaikkien yhteinen fuusioperhe ja en kyll pelaa missään, ehkä joskus flipperiä… Me henki on meillä kuin familyssä.

  2. Meikä nyt huudellut kauden aikana ja ennen, mutta missä on stadin punaiset? Kova oli uho ennen kautta 😉

  3. Aika ohi on täällä olevat keskustelu mennyt jos S7: ään ei tunnista. 😀

  4. Kyllä osku, parhaani mukaan oon omiani yrittänyt hehkuttaa :-). Ja Heikki on usein asiassa, omalla provosoivalla tavallaan, mitä todellakin tarvitaan.

  5. EVin kannattajamäärät onkin ihan kuin pieni perhe suhteessa muihin isoihin seuroihin. Kaksi menestyksekästä seuraa kerää 519 katsojaa, josta voi puolet ottaa jo huijauksien myötä pois. Vaihdan kohta EVin kannattajaksi niin saan aina oman penkkirivin peleissä.

    S7 ymmärtänee pienen pilke silmäkulmassa – heiton :p

  6. Hifkistä puheenollen uho oli iso sillonkin kun divariin tippu. Kävi samoin kuin HaKille. Suoralla huudolla kakkoseen.

  7. Siellä on jo IFK:n hallinaapuri kyselemässä vanhoja pelaajiaan takaisin. Jumbosta toiseen ja nyt en puhu lentokoneista.

  8. Helpompi on kritisoida yleisömääristä, vaikeampaa on tehdä töitä niiden kasvattamiseksi.
    Energia Areenan sijainti on haastava kun seura on profiloitunut Helsinkiläiseksi ja nyt katsojat tulevat kaukaa Helsingin itä- ja pohjoisosista.
    Jos seura profiiloituisi Metropoli seuraksi eli lähestyisi rohkeasti myös pelipaikan lähialueen asukkaita niin sijainti olisikin vetovoimainen.
    Liigan johtava seura EräViikingit on saanut parhaat olosuhteet yleisölleen, sijainti on vaan käännettävä vetovoimatekijäksi.

  9. Kapasen loukkaantumisesta ei ole vielä tullut infoa, mutta paareilla vietiin kentältä ja polvessa pidettiin jääpussia. Toivottavasti kisat ei menny siihen. En nähnyt tilannetta, mutta pelaajien reaktiosta päätellen mitään ylimääräistä kovuutta tilanteessa ei ollut.

    Yleisömäärä on pieni pettymys, mutta voin suositella. Tarjolla on erittäin hyvä ja kova kolmen kentän jyrä, jossa pelin taso ja tempo pysyy koko ajan korkealla.

    Vastustajille sellaisia terveisiä; että saa tulla koittaan.

  10. Enköhän mä aika pilkeellä koko perheen heittänyt ite. Katsojaluvut on mitä on, mutta on ne tuplat ssv aukoihin. Yhä edelleen energia areena ihan liian iso halli säbän nykysuosiolle. Maju tapahtumassa katsojia oli yli2donaa, silti paljon tyhjää, jengi oli ylätasanteella ja baarin puolella. Sitten pienempi määrä näyttää just tolta. Liigan katsojamäärillä mikään jengi ei sais noin isoa hallia näyttää hyvältä. Jos uusi halli tulee, mallia elenialta, missä saa muokattu ”hallin kokoa”, jättämällä osan pois käytöstä.

  11. Mutta joo ei noi katsojamäärät vahvoja ole, mosalla näyttäis täydeltä. Jotain pitäis meijän ”perheen” päämiesten tehdä. Itse aion ”kunniakkaasti” katsoa vierestä 🙂

  12. Ei EV:llä mitään ”mehenkeä” ole, ainakaan vielä. Yksittäisiä hyviä joukkueita kyllä. Tiedän mistä puhun. Hehkuta sä vaan EV:tä ihan rauhassa, ihmettelen vaan kun dissaat eri sarjatasolla pelaavaa joukkuetta.

  13. No joo, ehkä toi ”sarkasmitutkan” osto ois joitain? Ja mä en oikestaan kannata kuin miesten edustusta, itse seurassa en ole mukana. Mitä tukee dissaukseen, niin mä vaan kysyin missä on huutelut…

  14. Sarkasmia tai ei, mutta muista kun huutelet, että säbäpiirit on etelässä pienet…

  15. No nythän pomppas, pitääpä muistaa. Etenki ku nimimerkin takaa huutelee :-D. Ja noin muutenkin, no joo jätän sanomatta…