Divarit

Hurja alkukausi huomioitiin – Hankkiosta syyskuun pelaaja

24.10.
2016
3 Kommenttia
2
Divarit
Jari Hankkio valittiin syyskuun parhaaksi pelaajaksi miesten Salibandyliigassa. Kuva: Juha Käenmäki

Jari Hankkio valittiin syyskuun parhaaksi pelaajaksi miesten Salibandyliigassa. Kuva: Juha Käenmäki

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio. Pohjanmaan kultaranne johtaa liigan pistepörssiä tehtyään syksyn kahdeksassa ottelussaan jo 16 maalia ja syötettyään kuusi.

Kuukauden pelaajalla on kunnia valita Loiste Energian lahjoittaman salibandypallosetin saaja, ja syyskuun pallot lähtevät SPV:n G09-kerholle, jossa Jari Hankkio itsekin toimii ohjaajana.

Jari Hankkion huikea syksy poiki myös ensiesiintymisen joulukuun MM-turnaukseen valmistautuvaan miesten maajoukkueeseen, joka kohtaa marraskuun EFT-turnauksessa Växjössä Sveitsin, Tshekin ja Ruotsin.

Naisten Salibandyliigan kuukauden pelaajaksi valitsi maajoukkueen valmennustiimi Classicin maalivahti Laura Loisan. Joukkueensa puhtaalla pelillä liigakärkeen torjunut Loisa valittiin myös Suomen maajoukkueeseen, joka kohta maailman muut huiput marraskuussa Schaffhausenin EFT-turnauksessa Sveitsissä.

Divarin kuukauden pelaaja valittiin perinteisesti sarjan valmentajien äänestyksellä, ja kauden ensimmäisen tittelin nappasi kuopiolaisen SB Welhojen Pauno Kajoksinen. Vain yhden tasapelipisteen menettänyt Welhot komeilee sarjassa kakkosena ja Kajoksinen itse sarjan pistepörssin kärjessä seitsemän ottelun tehoilla 5+14=19.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Nyt meni oikein!
24/10/2016
Onnea! Nyt meni oikein!
Hattutemppuilija
24/10/2016
Hyvä valinta. Pisteitten lisäksi pelaa hienosti myös ketjukavereille tilaa ja paikkoja. Toivottavasti Kettunen löytää tämän miehen liikkeen hyödyntävät ketjukaverit maajoukkueeseen.
Hei haloo
24/10/2016
Haha, vähän huvittaa tuo naisten kuukauden valinta. Kaksi peliä ja reilu 30 torjuntaa. Ehkä siellä ois ollu parempiakin vaihtoehtoja?? mut hei tottakai jos maajoukkueen valmennustiimi päättää niin valitaan se joka on maajoukkueessa vaikka ei pelaiskaan paljoa liiga matseja

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.