Divarit

Järvi ja EräViikingit kohtaavat sunnuntaina – katso viikonlopun salibandykalenteri

14.10.
2016
4 Kommenttia
2
Divarit
Mikael Järvi (oik.) ja LASB kohtaavat EräViikingit ensi kertaa sunnuntaina Lahden Suurhallissa. Kuva: Anne Pohjonen

Mikael Järvi (oik.) ja LASB kohtaavat EräViikingit ensi kertaa sunnuntaina Lahden Suurhallissa. Kuva: Anne Pohjonen

Viikonloppu on taas ovella. Salibandyn huippuotteluita pelataan kolmen päivän aikana miesten Salibandyliigassa, naisten Salibandyliigassa ja miesten Divarissa.

Perjantaina mitellään kaksi ottelua. FBC Turku ja Loviisan Tor ottavat yhteen Turussa miesten Divarin merkeissä. Turkulaisryhmä on aloittanut kautensa hyvin erityisesti kotikentällään, jossa se on voittanut molemmat pelinsä. Joukkue on tällä hetkellä sarjataulukon kuudentena.

Loviisan Torilla on takanaan vasta kolme ottelua. Se nappasi kauden avausvoittonsa keskiviikkona HIFK:n kustannuksella. Tor löytyy sarjataulukosta sijalta 11. Ottelusta on tarjolla kotijoukkueen järjestämä livelähetys Youtubessa. Perjantain naisten liigan ottelusta voit lukea lisää artikkelin lopusta löytyvän linkin takaa.

Naisten Salibandyliigassa pelataan lauantaina Jyväskylän paikallispeli, jossa Happee emännöi O2:sta. Molempien kausi on ollut tähän asti haasteellinen. O2 on voittanut yhden pelin kolmesta pelaamastaan, ja on nyt sarjataulukon kymmenentenä. Happee on sen sijaan onnistunut ennakoitua huonommin. Joukkue on hävinnyt kaikki neljä otteluaan ja löytyy sijalta 11.

Sunnuntaina nähdään varsin kihelmöivä miesten Salibandyliigan kohtaaminen Lahden Suurhallissa, kun LASB isännöi EräViikinkejä. Ottelusta erityisen mielenkiintoisen tekee se, että Mikael Järvi ja EräViikingit kohtaavat ensi kertaa toisensa. Järvi edusti pitkään SSV:tä (ja viime kaudella Viikinkejä), joka sittemmin fuusioitui Erän kanssa suurseuraksi. Tämän myötä hyökkääjälegendan ura ei enää syystä tai toisesta jatkunut pääkaupunkiseudulla.

EräViikingit on ollut alkukaudesta vakuuttava, ja se on voittanut neljä ottelua ensimmäisestä viidestä. Tällä hetkellä nimivahva nippu on sarjataulukon toisena. LASB on voittanut kaksi ottelua kuudesta ensimmäisestä, pelannut yhden tasan ja hävinnyt kolme kamppailua. Merkillepantavaa on kuitenkin se, että nousijajoukkue on kerännyt kaikki pisteensä juuri kotikentällään, eikä se ole vielä suostunut häviämään Lahdessa.

Perjantai 14.10.

Naisten Salibandyliiga
18:30 TPS-Classic Leaf-Areena VeikkausTV

Miesten Divari
19:00 FBC Turku-Loviisan Tor Sport Garden Youtube

Lauantai 15.10.

Miesten Salibandyliiga
16:00 EräViikingit-OLS Energia Areena

Naisten Salibandyliiga
14:45 Koovee-Classic Spiral-halli Fanseat
19:00 Happee-O2-Jyväskylä Jyväskylän monitoimitalo

Miesten Divari
15:30 HIFK-Blue Fox Ruskeasuo 4
17:00LeBa SB-LNM Kontiolahden Lh

Sunnuntai 16.10.

Miesten Salibandyliiga
17:00 SalBa-M-Team Rauman Kauppaoppilaitos
18:00 LASB-EräViikingit Lahden Suurhalli Fanseat
18:30 Happee-OLS Jyväskylän monitoimitalo

Naisten Salibandyliiga
17:00 TPS-SB-Pro HaNi-halli
18:00 NST-Steelers Lappeenrannan UT

Miesten Divari
15:00 NJ-NST Nurmon Liikuntahalli
17:00 Josba-LNM Joensuu Areena

Ottelut joista on tarjolla livelähetykset on lihavoitu.

Tulosvetovihje:

Ei kai Happee enää häviä?

Jo kolme peliä putkeen miesten liigassa hävinnyt Happee yrittää päästä voittojen tielle sunnuntaina kotikaukalossa, kun OLS saapuu lauantain EräViikingit-vierailun jälkeen Jyväskylän Hirviteatteriin. Oululaisille voi povata hankalaa iltaa, sillä hirvet tarvitsevat pinnoja, ja nälkää varmasti on.

Pääkallo.fi:n maaliarvio: Happee 7,8,9-OLS 3,4,5
Peliaika ja -paikka: su 16.10. klo 18.30, Jyväskylä

Veikkauksen Tulosvetoon >

Lue myös:
VeikkausTV-ennakko: Tappiottomat TPS ja Classic iskevät yhteen naisten Salibandyliigassa

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
JiiK
14/10/2016
Miten minusta tuntuu, että viime keväänä tuli paljon enemmän lähetyksiä peleistä?
Säbäfani
14/10/2016
Niin KEVÄÄLLÄ! Varmasti sen takia juuri, että panokset ovat kovemmat kun näin alkusyksystä... Mutta jos minä saisin päättää niin kaikki matsit Yle Areenaan :)
Säbäfani
14/10/2016
Jatkona vielä ISO peukku beeceelle tästä hienosta youtubestreamistä!
Arto Kilponen
16/10/2016
En malta odottaa Järven ja EräViikinkien kohtaamista, milloin se tapahtuu?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.