Divarit

Katusähly mukana Suomen satavuotisjuhlavuoden ohjelmassa – järjestäjä pyrkii saamaan mukaan 100 joukkuetta

26.10.
2016
2 Kommenttia
1
Divarit
Nibacos pyrkii saamaan kesäiseen katusählyturnaukseensa kaikkiaan 100 joukkuetta. Kuva: Juhani Järvenpää

Nibacos pyrkii saamaan kesäiseen katusählyturnaukseensa kaikkiaan 100 joukkuetta. Kuva: Juhani Järvenpää

Tällä hetkellä muun muassa miesten kakkosdivisioonaa pelaava Kokkolan Nibacoksen hanke on valittu mukaan Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaan. Valtioneuvoston kanslia hyväksyi seuran hakemuksen viime viikolla.

Hanke kulkee nimellä ”100 joukkuetta katusählyyn”. Teeman mukaisesti Nibacos pyrkii saamaan kaikkiaan 100 joukkuetta mukaan ensi kesän katusählyturnaukseensa.

Nibacos tulee antamaan turnauksen aikana tietoiskuja Suomen itsenäisyydestä, ja turnausta tullaan markkinoimaan sekä myymään Suomen satavuotisen itsenäisyyden teemalla.

Suomi 100-hanketta kuvaillaan muun muassa seuraavanlaisesti:
Suomen itsenäisyyttä juhlistetaan vuonna 2017 laajalla ja monipuolisella ohjelmalla. Valtioneuvoston kansliassa toimiva Suomi 100 -hanke vastaa juhlavuoden ohjelman kokoamisesta mutta juhlavuoden ohjelma voi syntyä vain yhdessä suomalaisten ja Suomen ystävien kanssa sitä rakentaen. Ohjelmasta tulee toteuttamistavoiltaan ja teemoiltaan yhtä monimuotoinen kuin Suomi ja suomalaisetkin ovat.

Nibacoksen uutinen
Suomi 100-sivusto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
buumi
26/10/2016
Kokkolassa on salibandybuumi menossa
Jani
27/10/2016
Kaikki joukkueet mukaan ympäri Suomen, tulee huikee turnaus!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.