Liigat

Liigan tähtihyökkääjä vietiin ambulanssilla sairaalaan – MM-kisat vaarassa?

16.10.
2016
2 Kommenttia
2
Liigat
Alaraajavamma pitää Lauri Kapasen (kesk.) toistaiseksi poissa pelikentiltä. Kuva: Juhani Järvenpää

Alaraajavamma pitää Lauri Kapasen (kesk.) toistaiseksi poissa pelikentiltä. Kuva: Juhani Järvenpää

EräViikinkien ja Suomen maajoukkueen hyökkääjä Lauri Kapanen loukkaantui lauantaisessa miesten Salibandyliiga-ottelussa Oulun Luistinseuraa vastaan. Kapanen vietiin kesken ottelun ambulanssilla sairaalaan tutkittavaksi.

Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan Kapanen loukkasi pelitilanteessa polveaan, ja hänet kannettiin pois kentältä. EräViikingit vahvisti tiedotteessaan sunnuntaina, että kyseessä on alaraajavamma.

Seuran mukaan Kapasen tilanteesta tiedotetaan myöhemmin ja hän on toistaiseksi poissa pelikentiltä.

Tällä kaudella Kapanen, 31, on pelannut neljässä Salibandyliiga-ottelussa. Tehopisteitä on kertynyt 5+2=7.

Kapanen kuuluu myös maajoukkueen johtaviin pelaajiin, ja mikäli vamma osoittautuu vakavaksi, hänellä saattaa jäädä väliin Riiassa joulukuussa pelattavat miesten MM-kisat.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Analyytikko #2
16/10/2016
Pikaista paranemista Kapaselle. Toisaalta tämä saattaa olla myös maajoukkueen kannalta jopa hyvä asia, kun Laurin paikalle saadaan nuorempi ja nälkäisempi, näyttöhaluja uhkuva pelaaja. Kapasen ura on ollut jo pidemmän aikaa laskusuunnassa, eikä hän ole yhtä suvereeni kuin on joskus ollut. Nyt hänen tilalleen voisi nostaa esim. EräViikinkien Laasosen tai Indiansin Valtteri Kainulaisen.
Msy
20/10/2016
Eilisen EV-Indians ottelun valmentajien haastattelussa Korsman sanoi, että tod.näk. Kapasen kausi on ohi. Harmi Kapaselle, EV:lle ja Maajoukkueelle. Kapanen oli hyvässä lennossa ja jos on käynyt tämän vuoden pelejä katsomassa niin on huomannut nälkää olevan.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.