Divarit

Loppuuko Oilersin lento liigassa? – katso viikonlopun salibandykalenteri

21.10.
2016
6 Kommenttia
0
Divarit
Casper Pfitzner on ollut alkukaudella Esport Oilersin tehokkain. Kuva: Juhani Järvenpää

Casper Pfitzner on ollut alkukaudella Esport Oilersin tehokkain. Kuva: Juhani Järvenpää

Tuleva viikonloppun tarjoilee usean ottelun verran pääsarjasalibandya. Eniten huhkitaan miesten Divarissa, jossa pelataan peräti 12 ottelua kolmen päivän aikana.

Viikonloppu käynnistetään VeikkausTV:n lähettämällä kamppailulla Botniahallista, jossa SB Vaasa isännöi Porin Karhuja. Vierasjoukkue on pelannut neljä ottelua tällä kaudella ja kerännyt niistä yhtä monta pistettä. Viisi ottelua pelanneen SB Vaasan pistetili on karttunut kahdella pisteellä enemmän. Viime kauden Divarin maalikuningas Benjamin Lepola on aloittanut kautensa todella tehokkaasti karhupaidassa ja iskenyt jo tehot 9+5=14.

Esport Oilers seilaa tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa miesten liigassa. Viikonloppuna putkea testataan kahteen kertaan, kun lauantaina öljymiehet isännöivät Tampereen Kooveeta ja sunnuntaina joukkue matkustaa Pasilaan M-Teamin vieraaksi. Vaikean alkukauden jälkeen Oilers on myös pelillisesti ottanut suunnan kohti parempaa.

Jyväskylän Happee saa lauantaina vastaansa kahden ottelun tappioputkessa olevan Nokian KrP:n. Happeen peli ei ole ollut alkukaudella vielä täysin uomissaan, mutta viime viikonloppuna se sai katkaistua kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa kaatamalla kotonaan OLS:n. Molemmat joukkueet pyrkivät kääntämään kurssiaan ja nousemaan kohti liigan kärkisijoja. Ottelu on katsottavissa Fanseat-palvelusta.

Lauantai-iltapäivän huippukamppailuna on SB-Pron ja PSS:n välinen mittelö. Molemmat joukkueet ovat sarjan ehdotonta kärkipäätä ja ovatkin keränneet tällä kaudella kuusi pistettä. Nyt niillä on mahdollisuus kohennella asemiaan liigan kärkipaikkaan pitävän Tampereen Classicin takana.

Tätä kirjoittaessa Divarissa toistaiseksi tappioton Erä Akatemia päättää viikonlopun Karjalan-kiertueensa Joensuu Areenalle sunnuntaina. Helsinkiläisten jälki on ollut vakuuttavaa, ja erityisesti joukkueessa pelaavat A-nuoret ovat saaneet paljon onnistumisia tehojenkin valossa. Esimerkkeinä heistä muun muassa Henri Luoma ja Mika Majalahti. Josban kausi on lähtenyt yskähdellen käyntiin, ja viiden ottelun jälkeen kasassa on vain kolme pistettä. Lahjakkaalla joukkueella on kuitenkin eväitä nähtyä parempaan.

Perjantai 21.10.

Miesten Salibandyliiga:
18:30 Classic-M-Team Tampere Areena

Naisten Salibandyliiga:
18:30 EräViikingit-M-Team Mosahalli

Miesten Divari:
18:30 SB Vaasa-Karhut Botniahalli VeikkausTV

Lauantai 22.10.

Miesten Salibandyliiga:
17:00 Oilers-Koovee Tapiolan UH
18:30 Happee-Nokian KrP Jyväskylän monitoimitalo Fanseat

Naisten Salibandyliiga:
14:00 SB-Pro-PSS Campo-Sport
14:00 Steelers-Koovee Elenia Areena
15:00 SSRA-TPS Kastelli
15:00 O2-Jyväskylä-NST Palokan koulukeskus

Miesten Divari:
15:00 Blue Fox-NJ Tähtihalli, Uusikaarlepyy
17:00 LeBa SB-Erä Akatemia Kontiolahden lh
17:00 Loviisan Tor-LNM Loviisan lh
17:00 Josba-HIFK Joensuu Areena
18:30 FBC Turku-NST Sport Garden

Sunnuntai 23.10.

Miesten Salibandyliiga:
14:00 SalBa-Classic Pohitullin koulu
17:00 SPV-LASB Seinäjoen Urheilutalo 1
18:00 M-Team-Oilers Pasilan UH Fanseat

Miesten Divari:
14:00 Josba-Erä Akatemia Joensuu Areena
16:00 FBC Turku-SB Vaasa Sport Garden
17:00 LeBa SB-HIFK Kontiolahden lh
17:00 Loviisan Tor-SB Welhot Loviisan lh
18:00 Karhut-NST Porin ut
18:00 ÅIF-LNM Sipoo Areena

Ottelut joista on tarjolla livelähetykset on lihavoitu.

Tulosvetovihje:

LASB haastamaan Peliveljet

Viikonlopun helmiin kuuluu eittämättä SPV:n ja LASB:n sunnuntainen kohtaaminen Seinäjoella. LASB taisteli edellisessä pelissä hyvin EräViikinkejä vastaan saamatta palkintoa, ja hienosti kauden aloittanut SPV haki pistepotin Classicilta. Vaikea nähdä, että LASB voittaisi Pohjanmaalla, mutta lähelle se voi päästä.

Pääkallo.fi:n maaliarvio: SPV 6,7,8-LASB 4,5,6
Peliaika ja -paikka: su 23.10. klo 17.00, Seinäjoki

Veikkauksen Tulosvetoon >

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Arto Kilponen
21/10/2016
Olen valmis lyömään vetoa, että Oilers ottaa neljä pistettä ja SPV voittaa LASBin kotonaan. Joku peleistä voi olla numerollisesti hyvinkin tiukka.
Junnu#8
21/10/2016
Lauantaina FBC Turku-NST näytetään FBC:N ytube kanavalla. Lähetys alkaa klo 18:15. Linkki FBC kotisivulla.
PP
21/10/2016
Otteluista voi lyödä vetoa veikkauksen sivuilla
Haha
21/10/2016
Kova veto artolta,miten uskallatkin veikata tollasta
Öljytankkeri
22/10/2016
Voipi olla öljyä kooveen maalilla tänään! Ei muuten katkea öljymiesten putki helposti..
Jules
22/10/2016
Vähän toi kulminoituu Pfitznerin ja Esportin voittokulku toisiinsa ja vaikka ei herraa majussa nähtäisikään niin tolla vauhdilla myöhemmin sitten ehkä... Olers - EräV onkin klassikko sitten. Enpä usko että EräV enää dominoi peliä...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.