Ulkomaat

Nämä suomalaiset pelaavat pääsystä ensi vuoden Champions Cupiin

08.10.
2016
0 Kommenttia
1
Ulkomaat
Viime kaudella Nokian KrP:ssä pelannut Jussi Asunta (pallossa) ja UHC Weissenfels pelaavat EFC 2016 -välierissä. Kuva: Matthias Kuch.

Viime kaudella Nokian KrP:ssä pelannut Jussi Asunta (pallossa) ja UHC Weissenfels pelaavat EFC 2016 -välierissä. Kuva: Matthias Kuch.

Saksalaisessa pikkukaupungissa, Weissenfelsissa, pelataan tänä viikonloppuna EuroFloorball Cup 2016 -turnaus, jossa mukana ovat pienempien salibandymaiden mestarit. Turnauksen voitosta ja siten pääsystä ensi vuoden Champions Cupiin taistelee edelleen viisi suomalaispelaajaa.

Saksan mestari UHC Weissenfelsissa pelaavat Anssi Soini, Harri Naumanen ja Jussi Asunta kohtaavat huomenna virolaisen SK Link/Sakun, jossa pelaavat niin ikään suomalaiset Mikael Toivonen ja Joni Toivola.

Weissenfels oli oman lohkonsa kakkonen voitettuaan Timo Toivosen ja Markus Neimon edustaman Spartak Moskovan ja hävittyään Latvian mestari SK Lielvardelle. Virolaisjoukkue Link/Saku puolestaan voitti lohkonsa kaatamalla sekä norjalaisen Tunet IBK:n, että Miro Siljamon, Miska Grönvallin ja Jaakko Åkmanin TV Lilienthalin. TV Lilienthal ja Spartak Moskova pelaavat huomenna sijoista 5-6, joten myös ”jumbofinaalissa” nähdään suomalaisväriä.

Kaikkia otteluita voit seurata live-lähetyksinä kansainvälisen salibandyliiton, IFF:n Youtube kanavalla numero yksi. Finaali pelataan sunnuntaina 9.10. kello 16 Suomen aikaa.

EFC 2016 -ratkaisuottelut (ajat Suomen aikaa):

LA 8.10.
12:45 SK Lielvarde-Tunet IBK (välierä)
18:30 SK Link/Saku-UHC Weissenfels (välierä)
21:15 Spartak Moskova-TV Lilienthal (sijat 5-6)

SU 9.10.
16:00 Finaali

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.