Öljymiehet-dokkarisarjan toinen osa: pelaajat pitävät keskenään tiukan palaverin

Kuva: Kuvakaappaus dokumentista.

Kuva: Kuvakaappaus dokumentista.
Kuva: Kuvakaappaus dokumentista.

Esport Oilersin Salibandyliiga-kaudesta kertovan dokumenttisarjan toinen jakso on julkaistu. Öljymiesten toisessa osassa keskitytään joukkueen hankalaan alkukauteen.

Oilersin pelaaminen oli takkuisaa heti ensimmäisissä liigaotteluissa. Muun muassa Westend Indiansille hävitty Espoon paikallisottelu saa pelaajien ja valmennuksen ilmeet vakaviksi.

Joukkueen kokeneeseen kaartiin kuuluva Oliver Wardi pyytää ottelun jälkeen pelaajia jäämään keskustelemaan keskenään pukukoppiin.

Jakso on katsottavissa alla olevasta videosta.

Dokumenttisarjan aikaisemmat jaksot:
1.Jakso – Uusi kausi

12 comments

  1. Poikkeuksellinen dokkari, aika harva joukkue päästää kamareran pukukoppiin, varsinkin silloin kun on vaikeuksia.
    Avataan aidosti ongelmat eikä peitellä mitään, lisää arvostusta öljymiehiin.
    Petri Huttunen kuuntelee pelaajia, moderni valmentaja jota pelaajat arvostaa.
    Suunta on kääntynyt näiden vaikeuksien jälkeen, toivottavasti voittoputki jatkuu tänään Pasilassa.

  2. Kivahan näitä dokkareita on kattoo ja muistella omia peliaikoja ja pukukoppifiiliksiä. Ennen ja jälkeen pelien. Eihän noita muuten pääse näkee ku tällasten kautta.

    Vielä vaan vähän aggressiivisemmin ku leikkais (=lyhentäis) niin aina vaan paranis. Kiitos.

  3. Hyvin on kurssi kääntynyt. Oilers on sarjassa nyt toisena ja (jos tänään ei tapahdu totaalista romahtamista, johon en millään usko), niin Classic-pelin voittamalla Oilers nousisi jopa kärkeen.

  4. Jälleen melko ylivertaista materiaalia, hienoa! Huomaa, että pelaajat ottaneet näistä ”kriisipalavereista” oppia ja kurssi on kääntynyt selkeästi. Dokkarissa jos saisi hieman parannusta äänenlaatuun, tai jopa tekstitykset silloin kun taustamelu on suurta. Lisäksi toivottavasti jatkossa mennään mukaan myös vieraspelireissuille. Huikea olisi myös ns teemajakso, jossa seurataan vaikkapa jonkun pelaajan pelipäivää ja siihen valmistautumista aamusta iltaan.

    Jokatapauksessa hyvää työtä Oilersin mediatiimi, toivottavasti jatkatte samaan malliin!

  5. Ei kai sitä kukaan joukkueen ulkopuolinen jaksa minnekään vieraspeleihin matkustaa, kyllä se olisi jo liikaa vaadittu.

  6. Jaa mediatiimin sisällöntuottaja joukkueen ulkopuolinen? Vai oliko tuo kommentti taas kilposmainen sarkastinen kommentti?

  7. Kilposen linjoilla, sen tiedän, että monelle käsite seura ja joukkue ja niiden erot on hakusessa… Näitä lisää. Hilden oisko mitään, tehä jotain saman tyyppistä? Ennen kautta tuli jotain, nyt ollut hiljaisempaa…

  8. No viilaile termejä jos saat siitä tyydytystä. Miksei mediatiimin ja SEURAN jäsen jaksaisi matkustaa vieraspeleihin? Tulisi hemmetin hyvää matskua. Vai onko tämä vierasreissuilla käynti vain suuren ja mahtavan kannattajaKilposen etuoikeus?

    ps. kyllä tuon Jonakszen voidaan jo katsoa olevan osa joukkuetta, sen verran isosti näyttäisi olevan jengin arjessa.

  9. Maailma romahtaa. S7:n kanssa ensimmäistä kertaa erilinjoilla. Mediatiimi, etenkin Oilersin tapauksessa, on todellakin osa joukkuetta. Monella mittarilla olennainen osa. Se näkyy kaikessa jos sattuu paikalla olemaan. Katsokaa miten pelaajat ja valmennus suhtautuu mediatiimiläisiin kun ovat samoissa tilanteissa. Kuin muuhunkin joukkueen taustatiimiin. Ihan eri tavalla kuin esim toimistotyöntekijöihin, joilla on seuran kannnalta merkittävä arvo, mutta edustusjoukkueen kannalta huomatttavasti etäisempi. Se onko mediatiimin paikka kuitenkaan joukkueen bussissa pelimatkoilla onkin jo eri juttu. Tosin onhan noissa busseissa ollut jos jonkinlaista hiihtelijää vuosien aikana. Joillekin ei hennota sanoa että pysyvät poissa ja jotkut ei ymmärrä vaikka kohteliaasti sanotaankin.

  10. Niin ja selvennyksenä noihin argumentteihin, koska en Oilersin tekemisestä ole täysin perillä oli spekuloinnit yleisluontoisia eri organisaatioita koskevia näkemyksiä.

  11. Näin se elämä heittelee, aina ei voi mennä yksiin. Mediatiimin työ taitaa vaan vieläkin olla vapaaehtoisvoimaista useassa seurassa, ainakin oli ennen ja tehtiin ku jaksettiin. Tossa ois parannettavaa, sinällään sama onko kenen mielestä osa jengiä vai seuraa.