Liigat

Öljymiehet-dokkarisarjan toinen osa: pelaajat pitävät keskenään tiukan palaverin

23.10.
2016
12 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus dokumentista.

Kuva: Kuvakaappaus dokumentista.

Esport Oilersin Salibandyliiga-kaudesta kertovan dokumenttisarjan toinen jakso on julkaistu. Öljymiesten toisessa osassa keskitytään joukkueen hankalaan alkukauteen.

Oilersin pelaaminen oli takkuisaa heti ensimmäisissä liigaotteluissa. Muun muassa Westend Indiansille hävitty Espoon paikallisottelu saa pelaajien ja valmennuksen ilmeet vakaviksi.

Joukkueen kokeneeseen kaartiin kuuluva Oliver Wardi pyytää ottelun jälkeen pelaajia jäämään keskustelemaan keskenään pukukoppiin.

Jakso on katsottavissa alla olevasta videosta.

Dokumenttisarjan aikaisemmat jaksot:
1.Jakso – Uusi kausi

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Katsoja
23/10/2016
Poikkeuksellinen dokkari, aika harva joukkue päästää kamareran pukukoppiin, varsinkin silloin kun on vaikeuksia.
Avataan aidosti ongelmat eikä peitellä mitään, lisää arvostusta öljymiehiin.
Petri Huttunen kuuntelee pelaajia, moderni valmentaja jota pelaajat arvostaa.
Suunta on kääntynyt näiden vaikeuksien jälkeen, toivottavasti voittoputki jatkuu tänään Pasilassa.
PasiToskiainen
23/10/2016
Kivahan näitä dokkareita on kattoo ja muistella omia peliaikoja ja pukukoppifiiliksiä. Ennen ja jälkeen pelien. Eihän noita muuten pääse näkee ku tällasten kautta.

Vielä vaan vähän aggressiivisemmin ku leikkais (=lyhentäis) niin aina vaan paranis. Kiitos.
Arto Kilponen
23/10/2016
Hyvin on kurssi kääntynyt. Oilers on sarjassa nyt toisena ja (jos tänään ei tapahdu totaalista romahtamista, johon en millään usko), niin Classic-pelin voittamalla Oilers nousisi jopa kärkeen.
HM
23/10/2016
Jälleen melko ylivertaista materiaalia, hienoa! Huomaa, että pelaajat ottaneet näistä "kriisipalavereista" oppia ja kurssi on kääntynyt selkeästi. Dokkarissa jos saisi hieman parannusta äänenlaatuun, tai jopa tekstitykset silloin kun taustamelu on suurta. Lisäksi toivottavasti jatkossa mennään mukaan myös vieraspelireissuille. Huikea olisi myös ns teemajakso, jossa seurataan vaikkapa jonkun pelaajan pelipäivää ja siihen valmistautumista aamusta iltaan.

Jokatapauksessa hyvää työtä Oilersin mediatiimi, toivottavasti jatkatte samaan malliin!
Arto Kilponen
23/10/2016
Ei kai sitä kukaan joukkueen ulkopuolinen jaksa minnekään vieraspeleihin matkustaa, kyllä se olisi jo liikaa vaadittu.
HM
23/10/2016
Jaa mediatiimin sisällöntuottaja joukkueen ulkopuolinen? Vai oliko tuo kommentti taas kilposmainen sarkastinen kommentti?
Arto Kilponen
23/10/2016
Ei mediatiimi ole osa joukkuetta. Osa seuraa toki on.
S7
23/10/2016
Kilposen linjoilla, sen tiedän, että monelle käsite seura ja joukkue ja niiden erot on hakusessa... Näitä lisää. Hilden oisko mitään, tehä jotain saman tyyppistä? Ennen kautta tuli jotain, nyt ollut hiljaisempaa...
HM
23/10/2016
No viilaile termejä jos saat siitä tyydytystä. Miksei mediatiimin ja SEURAN jäsen jaksaisi matkustaa vieraspeleihin? Tulisi hemmetin hyvää matskua. Vai onko tämä vierasreissuilla käynti vain suuren ja mahtavan kannattajaKilposen etuoikeus?

ps. kyllä tuon Jonakszen voidaan jo katsoa olevan osa joukkuetta, sen verran isosti näyttäisi olevan jengin arjessa.
Heikki
23/10/2016
Maailma romahtaa. S7:n kanssa ensimmäistä kertaa erilinjoilla. Mediatiimi, etenkin Oilersin tapauksessa, on todellakin osa joukkuetta. Monella mittarilla olennainen osa. Se näkyy kaikessa jos sattuu paikalla olemaan. Katsokaa miten pelaajat ja valmennus suhtautuu mediatiimiläisiin kun ovat samoissa tilanteissa. Kuin muuhunkin joukkueen taustatiimiin. Ihan eri tavalla kuin esim toimistotyöntekijöihin, joilla on seuran kannnalta merkittävä arvo, mutta edustusjoukkueen kannalta huomatttavasti etäisempi. Se onko mediatiimin paikka kuitenkaan joukkueen bussissa pelimatkoilla onkin jo eri juttu. Tosin onhan noissa busseissa ollut jos jonkinlaista hiihtelijää vuosien aikana. Joillekin ei hennota sanoa että pysyvät poissa ja jotkut ei ymmärrä vaikka kohteliaasti sanotaankin.
Heikki
23/10/2016
Niin ja selvennyksenä noihin argumentteihin, koska en Oilersin tekemisestä ole täysin perillä oli spekuloinnit yleisluontoisia eri organisaatioita koskevia näkemyksiä.
S7
23/10/2016
Näin se elämä heittelee, aina ei voi mennä yksiin. Mediatiimin työ taitaa vaan vieläkin olla vapaaehtoisvoimaista useassa seurassa, ainakin oli ennen ja tehtiin ku jaksettiin. Tossa ois parannettavaa, sinällään sama onko kenen mielestä osa jengiä vai seuraa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.