Liigat

Peltola palaa Raumalle lainasopimuksen turvin

22.10.
2016
0 Kommenttia
0
Liigat
TPS:n Joni Peltola edustaa Rauman SalBaa maajoukkuetaukoon saakka. Kuva: Salibandyliiga

TPS:n Joni Peltola edustaa Rauman SalBaa maajoukkuetaukoon saakka. Kuva: Salibandyliiga

Hyökkääjä Joni Peltola, 26, edustaa Rauman SalBaa maajoukkuetaukoon saakka lainasopimuksen turvin, ja palaa sen jälkeen takaisin Turun Palloseuraan.

Peltola ehtii esiintymään neljässä SalBan ottelussa. SalBa on hyökkääjälle tuttu seura, sillä hän pelasi kaksi edellistä liigakautta Raumalla. Kaikkiaan 52 ottelussa syntyi tehopisteet 21+15.

TPS:ssa Peltola on jäänyt pieneen rooliin, eikä ole onnistunut tekemään kuudessa ensimmäisessä ottelussa yhtäkään tehopistettä. TPS on tällä hetkellä miesten Salibandyliigan seitsemäntenä, ja SalBa sijalla 11.

Peltola itse oli tyytyväinen lainapestiin.

– Onhan tämä vähän kuin kotiin tulisi, mihinkään muualle en varmasti olisi näin helposti lähtenyt. Täällä on tuttuja jätkiä kopissa, ja Seppinenkin on tuttu mies, niin ainakaan mitään isoja yllätyksiä ei pitäisi olla tiedossa, pelaaja kertoi SalBan kotisivuilla.

SalBan päävalmentaja Petri Seppinen näki ratkaisun hyvänä kaikille osapuolille.

– Hyvä juttu kaikille osapuolille. Me saatiin vahvistusta omaan joukkueeseen, ja Pele taas saa meillä peliaikaa. Sopimus saatiinkin aikaan nopeasti hyvässä hengessä seurojen kesken.

SalBa kohtaa sunnuntaina Classicin Uudessakaupungissa, mutta tuossa ottelussa hyökkääjä ei ole vielä edustuskelpoinen. Peltola on ensi kertaa raumalaisten käytössä 29.10. pelattavassa OLS-SalBa-ottelussa.

SalBan uutinen
TPS:n uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.