Liigat

Raholassa trilleri – kovavireinen Pfitzner paukutti hattutempun Oilersin voitto-ottelussa

20.10.
2016
13 Kommenttia
5
Liigat
Casper Pfitznerin hyvä vire sai jatkoa Raholassa. Kuva: Juhani Järvenpää

Casper Pfitznerin hyvä vire sai jatkoa Raholassa. Kuva: Juhani Järvenpää

Nokian KrP ja Esport Oilers väänsivät miesten Salibandyliigan sarjapisteistä torstai-iltana Raholassa. Oilers oli ottelussa vahvempi maalein 7-8.

Oilers antoi myrkysvaroituksen ensimmäisessä erässä ja karkasi 5-1-johtoon 20 minuutissa. Toisessa periodissa molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa kahteen otteeseen. Kolmas kaksikymppinen käynnistyi kahdella kotijoukkueen osumalla, ja viimeisestä kympistä muodostui jännitysnäytelmä.

Oilers karkasi ensin kolmen maalin johtoon Casper Pfitznerin maalilla, mutta kotijoukkue ei luovuttanut. Henri Johansson toi KrP:n kahden maalin päähän kuusi minuuttia ennen loppua. Jere Oksanen kavensi vielä 16 sekuntia ennen peliajan päättymistä, mutta Oilers piti lopulta pintansa.

Kovassa maalivireessä oleva Pfitzner laukoi ottelussa hattutempun. Santeri Lindfors (0+2), Joel Markkola (1+0) ja Perttu Pajukoski (2+0) avasivat kauden pistetilinsä. KrP:n Henri Johansson osui kolmesti. Matti Koskela syötti neljä maalia. Joni Henttonen taiteili paunat 1+2. Vuonna 2000 syntynyt Sami Savolainen pelasi uransa ensimmäisessä liigaottelussa ja keräsi heti syöttöpisteen tililleen.

Kolmen ottelun voittoputkessa seilaava Oilers on nyt neljäntenä. KrP majailee sarjan kuudennella sijalla.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Utelias
20/10/2016
Missä Mäkipää? Todella tärkeä pelaaja KrP:lle.
Sivukatsomo
20/10/2016
Hmm toimittajalla ihan oma tyyli kertoa kuinka monta maalia tarvitaan hattutemppuun koska vain Pfizer oli maininnan arvoinen, Johanssonhan ei tehnyt kuin kolme....
Espoolainen
20/10/2016
Hatunnoston arvoinen suoritus kun vain 25 vuotias Pfitzner( 200. liigaottelu) juhlaottelussa tekee hattutempun, ei huono.
Tänään aukesi myös Pajukosken maalihanat, lupaa hyvää jatkossa öljymiehille.
Johansson hatrick
20/10/2016
Johanssonin hatrick on 3*3 maalia.
Arto Kilponen
20/10/2016
Nokia voitti ottelun viimeiset 29 minuuttia maalein 6-2. Siinä on Oilersille mietittävää. Toki Oilers vei pisteet, mutta silti, mitä joukkueelle tapahtui 1-6 maalin jälkeen?

Olipa mukava käydä Raholassa vaihteeksi. Täysin eri luokan paikka kuin esim. Kupittaa.
LOL
20/10/2016
Raholahan on kaamee homehalli :D
Kyssäri tolle lol ipanalle
20/10/2016
Lol kirjoittaja Onko sulla muuta elämää ku tulla kirjoittamaan tyhmiä asioita tänne mikä ei kiinnosta ketään paitsi sua hanki elämä!!
LOLLIA KOMMENTOINEILLE
21/10/2016
Kyllähän tuoosa pointtinsa on. Rahola on homeelle haiseva halli, jolle pitäisi pikaisesti tehdä jotain. Harmi kun tätä uutta Tesoman hallia ei salibandy tarkoitukseen ole varsinaisesti luotu, vaikka Koovee siellä satunnaisesti tällä kaudella pelaakin...Kyllähän KrP paremman kotihaalin kaipaisi. Tämä vanha, haiseva, ja ihan oikeasti homeinen luola ei vaan ole liigatasoinen.
Tarkkailija
21/10/2016
Arto Kilposelle: Hieno havainto. Minusta syy tähän johtuu Krpn maalivahtiosastolta. Oilersille annettiin eka erä tasoitusta pitämällä liigan parhaisiin kuuluva Pohjonen penkillä. Kuudesta laukauksesta viisi maalia alkuerässä. Pohjosella kahdessa seuraavassa taas 25 vedosta vain 3 meni sisään. Liigassa 6-8 matsia torjuneista on Pohjosella huippuprosentit.
Krpn kenttäpelaajat puristivat mailaa, kun oma maali ei ollut tukittu.
Ergi
21/10/2016
Ensimmäinen puolisko ottelua täysin unessa ja maalit mitä Oilers teki ekassa eräss, niin ei paljon apuja tullut veskalle. Ennen oli ongelma hyytyminen kolmannessa erässä, mutta sitä ei enää ole näkynyt. Mikä lupaa hyvää koko loppu kaudelle. Mäkipään Ilkka kun saadaan takaisin niin tasapainottaa hyvin tuota joukkueen puolustusta entisestään. Koko joukkueelta selkeä parannus viime kauteen, ja asenne kohdillaan. Jos ei katsota ottelun ekaa erää niin kyllä näätien esitykset on ollut selkeästi 8 parhaan joukkoon oikeuttavia. Lauantaina sitten jyväskylään vääntään pisteistä!
Tarkkailija
21/10/2016
Pelistä jäi mieleen Koskelan namupassit. Vain neljästä lyötiin maalit. Enempäänkin oli mahdollisuudet.
Arto Kilponen
21/10/2016
Ennenkuin uskallan povata Näädille playoff-paikkaa, haluan nähdä heidän neljä seuraavaa peliään. Joukkue on nyt kahden ottelun tappioputkessa ja seuraavaksi vastaan tulevat Happee vieraissa huomenna, ensi torstaina TPS Raholassa, Classic Raholassa 10.11. ja OLS Oulussa 12.11. Noista Nokialle kolme pistettä ml. kaksi Oulusta tai neljä pistettä ilman voittoa Oulusta, niin voidaan alkaa oikeasti puhumaan playoff-paikasta. Kovimmat kilpailijat viimeiseen playoff-paikkaan (olettaen, että Indians ottaa paikan) ovat tällä hetkellä LASB ja OLS.

Mitä tulee Raholaan, niin mitä vain pidän siitä paikasta. Toki käyn paikalla n. kerran vuodessa, joten jotkut homeongelmat eivät minua kosketa. Enemmän arvostan hyvää näkyvyyttä kentälle ja ystävällistä "henkilökuntaa"'.
kkk
21/10/2016
Pari peliä alkukaudesta nähneenä ja eilisen pelin perusteella kakkoskentän puolustuspään pelaaminen on romahtunut Mäkipään puuttumisen johdosta. Alkukauden kotipeleissä Mäkipää teki valtavasti töitä molempiin suuntiin ja on todella iso pala kakkoskentän tasapainottamisessa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.