Divarit

Salibandyliigan kärkiottelussa karu lopputulos – EräViikingeille 11-1-murskavoitto

19.10.
2016
31 Kommenttia
5
Divarit
tiitu-pikis

Puolustajana pelaava Tero Tiitu oli hurjassa vireessä Indiansia vastaan. Kuva: Mika Hilska

EräViikingit ja Indians kohtasivat keskiviikkona miesten Salibandyliigan kärkipään kamppailussa. EräViikingit järjesti ottelussa melkoisen shown ja kaatoi espoolaiset maalein 11-1. Kyseessä oli samalla vahvan alkukauden pelanneen Indiansin kauden ensimmäinen tappio.

EräViikingit oli tehokkaalla päällä jo ensimmäisessä erässä, kun se osui kahdesti ylivoimalla, ja kertaalleen tasavoimin. Toinen periodi käynnistyi kotijoukkueen kannalta vahvasti, kun fuusioseura osui kahdesti ensimmäisten minuuttien aikana. Toisen erän jälkeen Indians oli käytännössä lyöty, sillä tilanne oli jo 8-0. Viimeinen kaksikymppinen oli täten pelkkä kuriositeetti, vaikka Indians onnistui maalihanansakin avaamaan.

EräViikinkien pistehaina hääri Tero Tiitu, joka paukutti pisteet 3+3 ottelussa. Perttu Puska onnistui tehoin 2+1. Santtu Strandberg torjui maalillaan 22 laukausta.

Voitto oli EräViikinkien seitsemäs tällä kaudella, ja helsinkiläisryhmä johtaa miesten Salibandyliigaa. Indiansille tappio oli kauden ensimmäinen. Joukkue on tällä hetkellä sarjataulukon kolmannella sijalla.

Keskiviikkoillan toinen miesten Salibandyliigan ottelu väännettiin Turussa. TPS oli Steelersiä parempi maalein 7-4.

Kotijoukkue karkasi kahden maalin johtoon ensimmäisellä kympillä. Erätauolle mentiin lukemista 2-1. TPS oli maalin parempi myös toisessa periodissa, ja viimeiselle kaksikymppiselle lähdettiin 5-3-lukemista. Kotijoukkue oli terävämpi myös viimeisessä erässä ja korjasi täten täyden pistepotin.

Kotijoukkueen teholinkoja olivat hattutempun naulannut Joonas Koskinen sekä 2+1 tehtaillut Eero Jalo. Jani Hyytiäinen iski pisteet 1+1 ja Ville Hirvisuo sekä Topi Kanervisto 0+2. Steelersin tehokkain oli 2+1 taiteillut Iiro Nurminen, jota Nico Jonaeson komppasi pistein 1+1. Tomi Aaltonen pysäytti 25 palloa. Marli Areenalla nähtiin myös maukas yleisömäärä, kun ottelua seurasi 934 katsojaa.

TPS nappasi nyt toisen perättäisen voittonsa kolmen ottelun tappioputken jatkeeksi. Turkulaisnippu on sarjan kuudentena. Steelersille tappio oli neljäs perättäinen. Sarjanousija on nyt kolmanneksi viimeisenä.

Miesten Divarissa oteltiin keskiviikkona yksi ottelu, kun Erä Akatemia isännöi FBC Turkua Mosahallissa. Akatemia kaatoi turkulaisjoukkueen maalein 7-6.

FBC Turku aloitti ottelun vahvasti ja johti ensimmäisen kaksikymppisen jälkeen lukemin 1-3. Toisessa erässä kotijoukkue laittoi uuden vaihteen silmään, jonka myötä viimeiseen periodiin lähdettiin tilanteesta 6-4. Viimeinen erä oli maalien valossa tasainen, mutta kotijoukkue piti lopulta pintansa loppuun saakka.

Erä Akatemian pistelinko oli pitkän tauon jälkeen paluun pääsarjapeleihin tehnyt Eero Nuutinen. Nuutinen naulasi neljä osumaa vieraiden verkkoon. FBC Turun maaliseppona hääri kolmesti osunut Joakim Ervast.

Erä Akatemia on ainoa joukkue, joka on voittanut kaikki ottelunsa miesten Divarissa. Se majailee nyt toisena Welhojen takana. FBC Turku on sarjataulukon kahdeksantena.

Keskiviikon salibandyottelut:

Miesten Salibandyliiga:
EräViikingit-Indians 11-1 Ottelutilastot Juhani Järvenpään ottelukuvat
TPS-Steelers 7-4 Ottelutilastot

Miesten Divari:
Erä Akatemia-FBC-Turku 7-6 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Arto Kilponen
19/10/2016
Täytyy myöntää, että yliarvioin Indiansin ja että he olivat huomattavasti parempi kuin oletin. EräViikingit taas olivat umpisurkeita, eivätkä saaneet aikaan sitä neljää maalia kolmannessa erässä, mitä ennustin.
JOOJOO
19/10/2016
Hehehh miten nokkela kommentti taas artolta!
stadi
19/10/2016
Kyllä alkaa ev vakuuttamaan, tietynlaista varmuutta ja pisteitä tehdään erittäin laajalla rintamalla.
Arto Kilponen
19/10/2016
Kahteen edelliseen otteluun päästetyt maalit (pikaisesti laskettu, virheitä saa korjata):
EräViikingit 6
SPV 7
TPS 9
Nokian KrP 11
LASB 11
Oilers 11
Koovee 12
Classic 12
M-Team 14
Happee 14
Steelers 15
Indians 15
OLS 18
SalBa 20
Tällä hetkellä
19/10/2016
Näyttää, että vahvimmat suosikit superfinaaliin on EV ja SPV. Näiden joukkueiden maaliero suhteessa muihin plussalla aivan omassa kastissaan. Toki Clasulla vähemmän pelattuna otteluita, mutta maanantai-illan kaltaiset sulamiset ei oikein vakuuta.
JooJoo
19/10/2016
Häipyisitkö feikki-JooJoo nimimerkiltäni?
S7
19/10/2016
Ja henkselit senkun paukkuu!! Puolustus on heikkoa ja mitä sitten jos se oppii kauden aikaan pelaamaan :-). Odotin tiukempaa matsia, koska inkkarit ollut hyvä.
Apua
19/10/2016
Lokakuu ja finaali pari lähes selvä. Voi hyvä jumala sentään:). Classic kämmäs yhden pelin, OUT. Ei meinaa nauru loppua.
Arto Kilponen
19/10/2016
Ei kai kukaan finaaliparia (lähes) selväksi ole sanonut? Kyllä tälläkin hetkillä (ihan kuten kaikilla muillakin hetkillä) on suosikkeja Superfinaaliin. Kyllä minäkin sanoisin, että nyt, 19.10.2016, suurimmat suosikit ovat EräViikingit ja SPV. Se, ovatko enää viikon päästä, on sitten täysin eri asia.
bussikuski
19/10/2016
bussi ei oikein toimi jos ei saakaan ekaa maalia
Arto Kilponen
19/10/2016
Tuo on hyvä pointti. Indians on noussut ainoastaan Oilersia vastaan tappiolta voittoon.
Tällä hetkellä
19/10/2016
Ei kannata repiä pelihousuja vaikka suosikkijoukkueen suorituksia täällä arvosteltaisiinkin. Fakta kuitenkin on , että materiaaliin ja ennakko-odotuksiin nähden Classic on pelannut huonosti kaikissa muissa peleissä, paitsi voittopelissä Eräviikkareita vastaan. EV taas on epäonnistunut vain tuossa pelissä. Samoin SPV on kämmännyt vain Krp-spv pelin. Hävisi toki viime minuutin maalilla myös Oilerssille, mutta tuo olis voinu kääntyä toisinkin päin. Voimasuhteet kääntyvät vielä monesti ennen kevättä, mutta ensimmäiset askelmerkit on nyt aseteltu, kun muutama kierros on pelattu. Ja tällä hetkellä kuntopuntari kääntyy EV:n ja SPV:n suuntaan.
Arto Kilponen
19/10/2016
Ensi viikon SPV-EräViikingit tulee olemaan mielenkiintoinen ottelu. EräViikingeillä ei (tuon ottelun jälkeen) ole ajalla 30.10. - 9.1. kuin yksi vieraspeli, joten juuri tällä hetkellä heidän kannaltaan näyttää vähän liiankin hyvältä.
Joojoo
20/10/2016
Toiselle joojoo:lle, tietääkseni täällä ei kenelläkään omia nimimerkkejä ja olen jo pidemmän aikaa kirjottanut joojoota nimimerkiksi kun en ole muuta jaksanut laittaa. Naurettavaa olettaa että olisit joku Joojoo nimimerkin haltija ja mikäli muut sitä käyttää se yhdistetään heti suhun ? Ja aion jatkossakin käyttää kyseistä nimimerkkiä kuten tähänkin asti. Et taida olla ihan penaalin terävin kynä kun luulet että näinkin omaperäinen nimimerkki on vain sinun käytössäsi. ?
Joojoo
20/10/2016
Ja vielä "feikki Joojoo" ei voi muuta kun nauraa ?
Joojoo
20/10/2016
Joojoo.
JooJoo - official
20/10/2016
Pidä hyvänäsi sitten.
Clasu JooJoo ei vastaa tuon idiootin kommenteista ja häipyy.
Msy
20/10/2016
Yllättävän saamaton oli Indians, mutta EV oli toisaalta vahva. En tiedä kuinka kauan Indians aikoo mennä kahdella pakkiparilla, mutta ainakin eilisessä pyörityksessä olisi jalkoja kaivattu lisää. Ei oikein pääse puolustajat tukemaan hyökkäyksiä.

Meiltä jälleen kliininen suoritus. Jos laskin oikein niin, EV:n kolmoskenttä johtaa tämän vuoden pelejä 16-1tai2, eli siinä on vastustajien kolmosilla kiva työmaa.
EIEI
20/10/2016
Harmittaa kun EV ei voinut yhtään hyökätä tuossa classicpelissä, ei tullut oikeasti selvyyttää Classicin ja EV:n tasoeroon.
Reikäpää
20/10/2016
Nimimerkkejä voisi kyllä kunnioittaa sekä myös keskustelijoita. Eri mieltä saa olla ja väitelläkin pitää, mutta ei täällä kaivata toisten älykkyyden arvostelua eikä genitaaliosastoakaan.
Eräpallo
20/10/2016
EV oli siis niin ylivoimainen, että pelasi ottelun 9 viimeistä minuuttia ilman maalivahtia?
Vai onko tuo toimitsijan kämmi..
Joojoo
20/10/2016
Vaikka päivittäin luen jokaista artikkkelia täällä niin en ole ainakaan tullut huomanneeksi että tämä Joojoo nimimerkki on yhden ja tietyn henkilön käytössä vaan sen enemmänkin olevan nimimerkki jonka laittaa mikäli muuta nimimerkkiä ei halua laittaa näkyville. Ihmetyttää miten voi ottaa noin itteensä ja alkaa vaatimaan tolla tavalla nimimerkin vaihtoa kun hänestä ei ollut edes mitään tietoa. Ymmärtäisin jos olisi joku muistettava nimimerkki mikä muistuttaa tietystä henkilöstä niin ei sellaista tietenkään kuulu kopioida ja sekoittaa muita. Jos reilusti sanoisi että tämä nimimerkki nyt sitten on ollut tietyn tyypin käytössä ja kaikki täällä tietää sen niin se on ihan ok, enemmänkin tollanen itteensä ottaminen ja asian noin esittäminen näinkin tavallisen heitetyn nimimerkin käytöstä ihmetyttää.
Jepjepjep
20/10/2016
Ja vaihdan nyt nimimerkin tähän muotoon mikäli tuo nimimerkki on sinulle tärkeä. En vaan ymmärrä miks pitää noin kärkkäästi sanoa ihankun joku tahallaan haluaisi feikata olevansa sinä.
huoh
20/10/2016
Onko taas jotkut kommentoijat karanneet lastentarhasta :D
s7
20/10/2016
Eräviikingit jyrää ja nyt pomminvarma mestari. Indians taistelee putoamisesta, sanokaa minun sanoneen!
S7 (oikea)
20/10/2016
Yksi aloitti niin toinen jatkaa, yllä oleva jonkun speden kirjoittama, kun joku toinen laittaa ettei ole nimimerkit suojattuja. Sinällään tää kaveri arpoo inkkarit ihan väärään kastiin. En tiiä tekniikoista, mutta oisko sitten aiheellista olla mahis rekisteröidä nimimerkkejä? Osa kun niiden kautta jauhaa, nyt jos uusi tapa käytellä huvikseen toisen, niin menee koko homma kohti suomi24:sta.
Joni
20/10/2016
Ori
Jepjepjep
20/10/2016
Nimimerkkien luominen olisi toivottava uudistus niin jäisi tällaset väärinkäsitykset pois. Toivottavasti tulisi mahdolliseksi.
46
20/10/2016
Samaa mieltä nimimerkkien luomisesta. Ehdottomasti käyttöön, jos mahdollista.
s7
21/10/2016
Jos täällä jotenkin saa joskus nimimerkin rekisteröityä, niin minä pidän tämän. Muuten tulee itku.
Vieläkin uskon, että Indians on putoamispeleissä!
S7 (oikea)
21/10/2016
Pidä jos kerkeet. Katotaan sitten kuka itkee ja miten itkee. Ei ole meikällä ollut tapana paljoa sählyjen takia itkeä. Ja ymmärrän sen hyvin, että kaikilla ei riitä kyvyt keksiä omaa nimimerkkiä ja pakko peesata parhaita!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.