Divarit

TPS katkaisi tappioputkensa – Kooveen kausi jatkui mollivoittoisena

12.10.
2016
21 Kommenttia
5
Divarit
TPS:n tappiputki katkesi Kooveen kustannuksella. Kuva: Anssi Koskinen

TPS:n tappiputki katkesi Kooveen kustannuksella. Kuva: Anssi Koskinen

Koovee ja TPS väänsivät miesten Salibandyliigan sarjapisteistä keskiviikkona Tampereella. TPS oli pelissä vahvempi loppuluvuin 5-6.

Ensimmäiset kaksi erää etenivät tasaisissa merkeissä. Molemmat joukkueet osuivat kahdesti avauserässä, ja kertaalleen toisessa periodissa.

Näin ollen ratkaisu nähtiin kolmannella kaksikymppisellä. TPS oli terävämpi viimeisen erän ensimmäisellä kympillä, ja maalasi alle neljän minuutin ajanjaksolla kolmesti. Koovee osui vielä kahdesti ottelussa, mutta pisteet lähtivät maalin marginaalilla Turkuun.

TPS:n Janne Nurminen iski ottelussa hattutempun. Ville Hirvisuo syötti kolme osumaa. Kooveen Perttu Koljonen osui kahdesti. Lassi Ylisiurunen sekä Tommi Hakala tehtailivat pisteet 1+1. Arvid Vonk keräsi 25 torjuntaa.

TPS oli hävinnyt kolme edellistä otteluaan, ja katkaisi nyt tappioputkensa. Kooveelle tappio oli jo neljäs perättäinen. Se on hävinnyt neljästä viimeisestä ottelusta kolme lukemin 6-5. Tamperelaispoppoo on sarjan toiseksi viimeisellä sijalla, ja on voittanut ainoastaan yhden ottelun seitsemästä ensimmäisestä.

Miesten Divarissa miteltiin keskiviikkona yksi ottelu. Heikosti kautensa aloittaneet Loviisan Tor ja HIFK väänsivät paremmuudesta Loviisassa, ja kotijoukkue oli vahvempi lukemin 7-5.

Tor sai otteluun vahvan startin ja karkasi 4-0-johtoon jo ajassa 8.33. Ensimmäiselle erätauolle mentiin edellä mainituissa lukemissa. Toinen erä oli maalien valossa tasaisempi, ja viimeinen periodi käynnistyi lukemista 5-2. HIFK sai kolmannessa erässä vielä pienen kirivaihteen päälle, ja voitti kaksikymppisen maalein 2-3.

Loviisan paras pistemies oli 2+1 iskenyt Tommi Taimisto. HIFK:n Asko Santero onnistui samoin pistelukemin. Punaisten maalia vartioinut Paolo Keinänen pysäytti 26 laukausta.

Ottelu oli loviisalaisille vasta kauden kolmas, ja joukkue nappasi pelistä kauden ensimmäisen voittonsa. Tor on nyt taulukon sijalla 11. HIFK on kerännyt neljästä ottelusta ainoastaan yhden pisteen ja oleilee Divarin jumbosijalla.

Keskiviikon salibandytulokset:

Miesten Salibandyliiga:
Koovee-TPS 5-6 Ottelutilastot

Miesten Divari:
Loviisan Tor-HIFK 7-5 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Ennustaja
12/10/2016
Perttu Koljonen on onneksi taas ensivuonna taas pelaamassa lähempänä Hollolaa...
siis kohti Kotikulmia.
KV
13/10/2016
Kooveelle neljäs maalin tappio tällä kaudella. Alkaa taatusti matka voittoon poikien päiden sisällä olemaan peli peliltä pidempi...Ilme ja pelaaminen ei sinänsä huonoa ole. Jokin vaan ei riitä.
Terhi
13/10/2016
Täpärä voitto sarjan heittopussista ei voi olla TPS:ltä hyvä suoritus. Paljon pitää vielä parantaa jotta ollaan edes varteenotettava playoff-joukkue.
Terhille
13/10/2016
Kyllä. Koovee on voittanut vasta yhden pelin ja hävinnyt viisi. Heittopussi? Indiansia vastaan (6-0) kyllä, Happee, Salba, TPS ja Classic voittaneet Kooveen maalilla. Eli ihan täysin vastaantulija ollut noissa peleissä vai? Oletettavasti noista kaikki olet nähnyt? Kooveella oli tänään synkkä hetki kolmannen erän alussa joka maksoi voiton. Käytännössä täysin sama laulu kuin oli jo Classiccia vastaan.
EDITTIÄ
13/10/2016
Edittiä edelliseen, kyllä. Tappioita on kuusi, ennen kuin kukaan ehtii korjaamaan.
MANSELAINE
13/10/2016
Teksti-tv on hyvä konsti antaa analyysejä. ISTV on nyt nämä kaksi edellistä Kooveen peliä näyttänyt, joten tämän TPS ja edellisen Classic-pelin Kooveelta olen nähnyt. Lisäksi ainoan voittopelin OLS:ia vastaan paikanpäällä. Kuin myös Kooveen lähettämän livestreamin kautta KrP-pelin. Näistä peleistä kaksi pistettä on vääryys. Kun tuo nuori joukkue oppii voittamaan, niin voi olla äkkiä vaikeakin pysäytettävä. Juuri nyt varmasti itseluottamus on nollassa, mutta potentiaalia on kuten sarjataulukon ulkopuolelta voi nähdä. Terhi, montako Kooveen peliä olet nähnyt?
Ebin
13/10/2016
Kooveen joukkue antaa kyllä osuvasti kasvot
Ebin
13/10/2016
Jäi vähän kesken.... antaa siis kasvot paskalle seuralle loistavasti, krp noussut selkeästi ohi "Tamperelais"joukkueiden hierarkiassa.
Kooveelainen
13/10/2016
Haluaisiko EBIN hieman avata ja perustella tätä kommenttiaan "paskasta seurasta"?
JooJoo
13/10/2016
Minäkin olen kiinnostunut KooVeen paskasta seurasta?
Kun omat kokemukseni ovat aivan toisenlaiset.
Divaria
13/10/2016
Koovee divariin ja joku tamperelainen kakkosesta dirreen nii saadaan hyvä porras liigaan
g-koovee
13/10/2016
Onneksi päästään tuostakin muoviseurasta kohta eroon kun tippuvat divariin. Krp on Tampereella se kakkosseura
Jussi K
13/10/2016
Äärimmäisen asiallista kommentointia. Vielä kun esimerkiksi nimerkeillä "G-KOOVEE", "EBIN" ja "TERHI" on noin loistavan vahvasti perustellut mielipiteet. Harmi kun ei olla vielä keksitty näppäimistöveroa. Vähentäisi tuon paskan suoltamista taatusti.
EBIN
13/10/2016
Itkettääkö?
Kooveelainen
13/10/2016
EBIN, tuollaisia syytöksiä kun laukoo, niin pitäisi myös osata perustella kommenttinsa. Jos ei osaa, niin miksi laukoa tuollaista sontaa ulos? Onko noin paha olo, vai mikä mättää? Montako Kooveen peliä olet tällä kaudella nähnyt, että voit tuommoista sanoa perustelematta?
Jussi K
13/10/2016
"EBIN", kyllä. Kyllä itkettää. Ihan vaan Sinun puolestasi. Kaikki meistä on ollut teineinä kovia jätkiä ja osattu haukkua kaikkia. Näin aikuisina me olemme oppineet, että aina pitää olla perustelut mielipiteille. Sovitaanko, että annat isille ja äidille sen näppäimistön, menet sinne kotiin kasvamaan ja karvoittumaan, palaat sitten kun osaat oikeasti jotain sisältöä keskuteluun antaa?
Terhi
13/10/2016
Seitsemästä matsista yksi voitto. Eiköhän se jo kerro miten huono joukkue kyseessä. Divariin se on matka ja hyvä niin. Jospa nousisi joku joukkue tilalle, jolla on edes kannattajia. Siis muitakin kuin puoliksi väkisin katsomoon raahatut junnut.
TERHILLE
13/10/2016
Kiitos kommentistasi. Tämän myötä juuri annoit ymmärtää kuinka vakavasti otettavia mielipiteesi ovat. Ja ne todellakaan eivät ole. Palaa takaisin Trollilandiaasi.
46
13/10/2016
Vinkki kooveelaisille: Jos provosoituu noin pahoin trollien kuittailuista, niin ei kannata odottaa sen loppumista. Lähinnä naurattaa, kuinka hyvin joku/jotkut ovat saaneet teidät mukaan tuohon touhuun.
HS
13/10/2016
Kooveelaiset ovat vakavaa sakkia. Ei tarvitse olla edes penaalin terävinkynä, jotta voisi yhden palstalle kirjoittajan sieltä nimetä, mutta antaa toistaiseksi olla.
Jussi K
14/10/2016
Ei tarvi olla joo, jos pelkästään koosteiden tekijä kommentoi tänne suurin piirtein omalla nimellään. K:n jatketta tuskin on vaikeaa löytää. Se, että ollaanko vakavaa sakkia? En sanoisi noinkaan. Haluttaisiin toki tietää, miksi Koovee on "paska seura", "muoviseura" jne...Mutta vähissä ovat vastaukset.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.