Liigat

Uusimaa: Liigaseuralle paha menetys – maajoukkuepuolustaja sivussa pitkään

15.10.
2016
1 Kommentti
2
Liigat
Mia Karjalainen haluaa hoitaa selkänsä kuntoon kunnolla ja olla auttamassa PSS:ää keväällä. Kuva: Jari Turunen

Mia Karjalainen haluaa hoitaa selkänsä kuntoon kunnolla ja olla auttamassa PSS:ää keväällä. Kuva: Jari Turunen

Täksi kaudeksi Porvoon Salibandyseuraan siirtynyt maajoukkueen luottopuolustaja Mia Karjalainen joutuu pelikentiltä sivuun pitkäksi aikaa. Karjalainen loukkasi selkäänsä naisten Salibandyliigan avauskierroksella, ja välilevyn pullistuman vuoksi se jouduttiin leikkaamaan.

Asiasta uutisoi Uusimaa-lehti, jossa Karjalainen kertoi tilanteesta.

– Pelasin pelin loppuun normaalisti. Vaihdossa tosin en pystynyt istumaan ollenkaan, joten vaihdot menivät seisten. Pelin jälkeen en pystynyt enää kävelemään, joten menin ensiapuun, tähtipuolustaja muisteli Uusimaa-lehdessä.

Karjalainen voi aloittaa selän kuntoutuksen vajaan kuukauden päästä. Tulevaisuuden tavoite on hänen mielessään selkeänä, joten aikomuksena on hoitaa selkä kuntoon maltilla.

– Leikkaus tehtiin viikko sitten. Kuntoutus alkaa nelisen viikkoa leikkauksen jälkeen. Kuntoutus pitää tehdä maltillisesti, koska haluan selästäni sellaisen, että se kestää koko urani ajan. En ole ollut näin pitkään sivussa peleistä. Vielä ei pysty arvioimaan, milloin pystyn pelaamaan.

– Nyt kun hoidan selkäni kuntoon, olen keväällä mukana ja pystyn normaalisti tähtäämään seuraaviin MM-kisoihin, Karjalainen painotti.

Linkki: Uutinen Uusimaa.fi-sivustolla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
tuupi
20/10/2016
Välilevynpullistuma yhtäkkiä pelissä?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.