Liigat

Vahva vire jatkuu – tappioton Classic yhä murskaavan ylivoimainen

24.10.
2016
3 Kommenttia
4
Liigat
Nina Rantala ja Eliisa Alanko olivat tehokkaalla pelipäällä Happeeta vastaan. Kuva: Esa Takalo

Nina Rantala (vas.) ja Eliisa Alanko (oik.) olivat tehokkaalla pelipäällä Happeeta vastaan. Kuva: Esa Takalo

Tampereen Classic ja Jyväskylän Happee kohtasivat maanantaina naisten Salibandyliigan ottelussa Tampereella. Sarjakärki ei jättänyt vieraille mahdollisuuksia, vaan latoi taululle murskaluvut 12-2.

Ottelun juoni selkeni jo ensimmäisen kympin aikana, kun Kristiina Kauppila vei kotijoukkueen 4-0-johtoon ajassa 7.36. Kahden erän jälkeen Classic johti jo 9-1. Viimeinen erä oli maalien valossa maltillisin päättyen Classicin 3-1-voittoon.

Kotijoukkueen tehopelaajia olivat 1+5 taiteillut Eliisa Alanko, neljä maalia latonut Siru Kekkonen, 1+3 iskenyt Kauppila sekä 2+2 tehtaillut Nina Rantala. Anna-Mari Linnoinen keräsi ottelussa 21 torjuntaa. Happeen veräjänvartija Mila Lehto pysäytti 24 laukausta.

Classic on voittanut kaikki viisi ensimmäistä otteluaan, ja maaliero on murskaava 54-17. Tamperelaisjoukkue on odotetusti sarjakärjessä. Happeen alkukausi on ollut hankala. Jyväskyläläisnippu on voittanut ainoastaan yhden kuudesta ensimmäisestä ottelustaan, ja majailee toiseksi viimeisenä.

Ottelutilastot
Esa Takalon ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
ymmällään
24/10/2016
Missä on Ellan pelikunto? Laura Rantanen otettu häntä paikkaamaan majuun? No juu mutta ei tuohon clasun ykköskenttään Ella enää edes mahtuisi, kun nykyisellään jo niin timanttinen..
aritsu
24/10/2016
Totta että ei tuohon classicin ykköskenttään enää tällä kaudella oo järkeä tehdä muutoksia. Rantala-Luomaniemi ja Eliisa ihan pitämätön ketju. Eliisa on tällä hetkellä niiiiin liekeissä!! Aivan maagista tekemistä.
24/10/2016
Ai että Ella joutuu vielä skippaamaan marraskuun majut?! Eihän siitä sitten tuu kylä yhtään mitään, eihän sinne jää enää ku Luomaniemi kunnolliseksi sentteriksi! Muilla ketjuilla sit avoimet ovet vai? Terve.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.