Liigat

Video: Classic SalBaa etevämpi – Johanssonille toinen perättäinen hattutemppu

25.10.
2016
0 Kommenttia
6
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Rauman SalBa ja Tampereen Classic väänsivät sunnuntaina miesten Salibandyliigan sarjapisteistä poikkeuksellisesti Uudessakaupungissa. Classic oli ottelussa etevämpi maalein 6-10.

Ensimmäinen erä oli maalirikas, ja tuolle mentiin lukemista 3-4. Toisessa Classic otti selkeämmin kuskin paikan, ja viimeiseen periodiin lähdettiin lukemista 4-7. Viimeisessä erässä kotijoukkue maalasi kahdesti, ja Classic kolmesti.

Vieraiden teholinkoja olivat viikon toisen hattutemppunsa laukonut Sami Johansson, 2+1 naulannut Riku Reunamäki, kahdesti osunut Uudenkaupungin oma poika Eemeli Salin sekä kaksi maalisyöttöä mieheen tarjoilleet Jussi Piha ja Asser Jääskeläinen. SalBan Antti Keskitalo iski kaksi maalia ja Miikka Sokka onnistui pistein 1+1. Joni Kallioniemi pysäytti 23 laukausta. Paikan päällä oli kaikkiaan 742 katsojaa.

Classic on toistaiseksi hävinnyt tällä kaudella vain yhden ottelun, ja majailee neljäntenä. Kolmannen perättäisen tappionsa kärsinyt SalBa on nyt sijalla 11.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.