Divarit

Video: Divarissa erikoinen avauserä – kotijoukkue iski neljä maalia alle minuutissa

30.10.
2016
2 Kommenttia
2
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Vahvassa vireessä oleva Limingan Niittomiehet jatkoi voittojen tiellä lauantaina voittamalla miesten Divarin ottelussa SB Vaasan 8-6. Voiton takeena olivat avauerän lopussa syntyneet pikamaalit.

Ensin Joona Viiltola vei LNM:n 2-1-johtoon ajassa 18.13. Tämän jälkeen Viiltola, Eerik Lukkari ja Juho Laurila osuivat Vaasan verkkoon 59 sekunnin sisällä ja peli oli jo 5-1. Jere Hiironen lisäsi vielä isäntien johtoa heti toisen erän alkajaisiksi.

SB Vaasan ryhtiliike nosti joukkueen taistelemaan vielä pisteistä, mutta Marko Latvalehdon ja Samuli Saukon maaleilla LNM varmisti voiton.

Latvalehto oli liminkalaisten tehomies 2+2-pisteillä. Lukkari (1+1) ja Viiltola (2+0) ylsivät kahteen tehopisteeseen. Vaasalaisten Pekka Kontturi ja Jesse Palmberg tekivät kaksi maalia mieheen ja Kevin Nylund (0+3) pohjusti kolme osumaa. LNM on nousi sarjassa kymmeneen pisteeseen ja kolmanneksi, ja on nyt pisteen edellä SB Vaasaa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Vikatimees
30/10/2016
Hieno voitto niittareilta, Vaasa on hyvä joukkue. Mokelle sattu vaan huono päivä, liminkalaisten onneksi, ois ollu muuten tiukkakin peli.

Mutta nuo syötöt oman maalin takaa keskelle, josta vaasalaiset teki maalin, kannattaakohan oikeesti hirveesti viljellä. Varsinkin jos on painetta vastustajalta. Tähän syyllisty onneksi myös Vaasa. Se voi treeneissä onnistuu aina, mutta pelissä mahtaa verkot soida...

Toinen asia mihin liminkalaisten kannattais minun mielestä keskittyä on pitkät hyökkäykset, varsinkin johtoasemassa. Nyt oli hirvee kiire (Viiltolalla) puolesta kentästä laukasta maalia kohti, josta sitten vaasalaiset sai pyöritystä aikaseks. Eli luovutaan pallosta liian hätäseen. Luotetaan liikaa ehkä omaan viisikkopuolustukseen, mikä kyllä eilen toimi ihan kohtuullisesti.

Sitten oli tuo vaasalaisten alivoimamaali, unohetaan kaveri aivan yksin takatolpalle ja sinnehän se pallonmenetyksen jälkeen sitten pelataan. Skarppina pitäis olla koko ajan ja pelata täysillä vaikka johetaan viidellä maalilla. Nyt annettiin kaverille mahollisuus tulla peliin mukaan löysäämällä tahtia.

Mutta niinkuin sanoin, hieno voitto ja ensimmäinen sellainen vaasalaisista kotona! Ens viikonloppuna sitten sipoolaiset saa lisää vauhtia kakkoseen putoamiseen, kova taistelu heillä hifkin kans....
holmes
30/10/2016
kyll taitaa olla suurin ongelma toi lnm kolmoskenttä? Laskin,ett neljä tuli omiin,mutt hienosti on kausi lähtenyt käyntiin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.