Divarit

Video: Erikoinen oma maali ratkaisi Porissa

26.10.
2016
4 Kommenttia
1
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Porin Karhut ja NST väänsivät sunnuntaina miesten Divarin pelissä Porissa. Karhut oli ottelussa lopulta parempi maalein 6-5.

Ensimmäinen erä meni NST:n nimiin maalein 2-3. Myös toinen periodi oli vieraiden, ja päätöserään lähdettiin lukemista 3-5. Karhut onnistui iskemään seuraavat kaksi maalia ja tilanne oli tasan viimeiselle vitoselle lähdettäessä. NST:n sangen epäonninen oma maali ajassa 56.18 ratkaisi voiton lopulta kotijoukkueelle. (Maali näkyy videolla kohdasta 5.16 eteenpäin.)

Karhujen teholinkoja olivat 1+2 taiteillut Juha Tikka, 2+0 iskenyt Benjamin Lepola ja 1+1 tehtaillut Ville Salonen. Rasmus Österman pysäytti 26 laukausta. NST:n tehoduona hääri 2+1 iskenyt Petteri Puustinen sekä 1+2 tehoillut Arto Vainikainen. Jarkko Monthan pysäytti 24 kutia.

Karhut on esiintynyt ailahdellen tämän kauden Divarissa, ja joukkue on voittanut puolet otteluistaan. Kuusi pistettä oikeuttaa kahdeksanteen sijaan. NST hävisi viikonlopun molemmat ottelunsa ja on kymmenentenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
SisuT
27/10/2016
Selkeä mailaanlyöti tuo vimonen osuma. Harmi vaan että lähempi dumari oli tämä herra Hakala, miehellä ei riittänyt muutamia vuosia sitten kyvyt kakkosessa joten en ole lainkaan yllättynyt että vetää näin vihkoon paljon kovatempoisemassa sarjassa. Millä ilveellä on päässyt tuomareiden kuntotestit läpi?
SELEVÄ
27/10/2016
Mailaanlyönti vikassa. Minkähän takia tuo Karhujen ensimmäinen maali hylättiin?
JiiK
27/10/2016
Ei tuossa noi eka ja vika maali mennyt ihan putkeen taas.
JZ
27/10/2016
Aika kaukana selkeästä ainakin videon perusteella. Ennen kontaktia vitonen alkaa riplaamaan, ja sitten mailat heiluvat pallon seutuvilla suunnilleen yhtäaikaa Karhu-pelurin kanssa. Varomatonta ja hidasta pelaamista yksinkertaisesti.

Silmään pisti kyllä samalta numero vitoselta myös hieman koomisen näköinen loikkiminen oman veskarin silmillä tätä edeltäneessä takaiskussa. Hieno liikkuva maski siinä ainakin Montulle tehdään.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.