Divarit

Video: FBC Turku Blue Foxia etevämpi – Urponen osui kolmesti

31.10.
2016
2 Kommenttia
5
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Blue Fox ja FBC Turku mittelivät sunnuntaina paremmuudesta miesten Divarissa. Vierasjoukkueena toiminut turkulaisjoukkue vei voiton maalein 7-11.

Veirasjoukkue johti ottelua 3-6 viimeiseen erään lähdettäessä. Kolmas periodi olikin sitten sangen maalirikas, kun kotijoukkue osui neljästi ja FBC Turku viisi kertaa. Pisteet lähtivät lopulta Turkuun neljän maalin erotuksella.

Turkulaisten tehopelaajia olivat hattutempun iskenyt Santeri Urponen sekä pistein 1+2 onnistuneet Antti Keskitalo ja Joakim Ervast. Aleksi Sillantaka torjui maalillaan 28 laukausta. Kotijoukkueen tehokkain oli 2+1 iskenyt Johannes Vähäkangas.

FBC Turku on nyt Divarin neljäntenä. Blue Fox majailee sijalla seitsemän.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Keke
31/10/2016
Onko Blue Foxille ikinä ennen tehty 11 maalia samassa pelissä?
Hmm
02/11/2016
Kaudella 2009-2010 Blue Fox hävisi FBC Turulle 12-4. Tämä ottelu pelattiin FBC Turun kotikentällä. Kaudelta 2011-2012 löytyy tappio kotikentällä kun Papas veivät pisteet lukemin 5-11.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.