Liigat

Video: Indiansin liito jatkuu – nuorelta hyökkääjältä näppärä ”vanhanaikainen”

03.10.
2016
0 Kommenttia
0
Liigat
Westend Indians oli Esport Oilersia etevämpi. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Westend Indians oli Esport Oilersia etevämpi. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten Salibandyliigassa pelattiin perjantaina 30.9. kiihkeä kamppailu, kun Espoon joukkueet Indians ja Oilers kohtasivat. Indians oli ottelussa parempi lukemin 5-2.

Oilers johti avauserän jälkeen 1-0, mutta Indians hivuttautui rinnalle ja ohi toisessa erässä. Kolmannessa tehtiin maaleja tasatahtiin ja Samuli Granlundin viimeinen osuma syntyi tyhjään rysään vain 11 sekuntia ennen päätössummeria.

Oilersin maalit teki Casper Pfitzner. Indiansilta Mikael Sievänen osui kahdesti, Samuli Granlund saalisti tehot 1+1 ja Teemu Venäläiselle merkattiin kaksi maalisyöttöä. Mikko Kirvesniemi urakoi maalillaan 20 torjunnan edestä.

Illan kenties kauneimmasta osumasta vastasi näppärän ”vanhanaikaisen” tuikannut nuori ja lupaava Heikki Iiskola. Videolla osuma on nähtävissä ajassa 1:18.

Indians on nyt voittanut kaikki kolme peliään tällä kaudella ja on yllättänyt monet laji-ihmiset samalla tavalla kuin Nokian KrP.
Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.